Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 42. Bölüm – Çevirdiğim Dolaplar Ayağıma Dolandı

Ufak Tefek Cinayetler 42. Bölüm – Çevirdiğim Dolaplar Ayağıma Dolandı

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 42. yeni bölümünü 20 Kasım Salı akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Yine hareketli bir bölüm dizinin hayranlarının karşısındaydı. Aslıhan Gürbüz’ün sağlık sorunları nedeniyle bir süredir dizide yer alamamasının diziye olan ilgiyi azaltmıştı. Gürbüz, iyileşti ve durum daha da kötüye gitmeden 42. bölümde yüzünü gösterdi. Merve karakterinin yeniden olaylara dahil olması da izleyicileri mutlu etti. 42. bölümden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Dizinin 42. bölümünden başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler 42. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris’te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. 

Merve, Pelin ve Oya… Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! 

Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim’in isteğini yerine getirip Serhan’a ihanet edecek mi? Pelin, Emre’yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan’la kalmayı mı?

Yapım: Ay Yapım
Senaryo: Meriç Acemi
Yönetmen Ali Bilgin

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın