Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi 33. bölüm 3. tanıtımında Oya’dan şok itiraf: Ben öldürdüm!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 33. bölüm 3. tanıtımında Oya’dan şok itiraf: Ben öldürdüm!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonu 18 Eylül Salı akşamı (Yarın) saat 20.00 itibariyle yayınlanacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil’in oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezonuna heyecan dorukta.

Dizinin 33. bölümünden 3. tanıtım da ekrana geldi. Tanıtımda Oya’nın ellerinin kelepçeli olması ve tutuklanması dikkatleri çekti. Mahkemede ise ‘Ben öldürdüm’ sözleri duyuldu.

Edip’in katilinin Oya olduğu mu ortaya çıkıyor? 33. bölümde sürpriz gelişmeler var!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 33. bölüm 3. tanıtımında Oya'dan şok itiraf: Ben öldürdüm! 7
Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık’a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık’ta…