Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tüyler ürperten bir olay mı çıkacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tüyler ürperten bir olay mı çıkacak?

tarafından zk zk

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tüyler ürperten bir olay mı çıkacak? 7
Televizyongazetesi/Analiz-Ece Er

Hayatta Hepimiz Ufak Tefek Cinayetler İşleriz Ama…

Biz hayatta ufak tefek cinayetler işleriz de dizi de ne gibi cinayetler işleniyor?

Ay Yapım sezona yine hızlı girdi. Konu ve karakterlerin lezzetle ve itina ile işlendiği, tam yeni jenerasyon anlatım dili ve flash back ile geçmişten olay sonrasına, sır perdesini koruyarak konusunu bizlerle paylaşan Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranda hoş bir tat bıraktı.

Fashion bir dizi olduğu için mekanlardan kostümlere, kostümlerden detaylara her şey pırıl pırıl, cıvıl cıvıl… Yönetmen Ali Bilgin’in parlak, havalı, dikkat çekici kareleri moda katalogu karıştırır gibi kışkırtıcı görsellerle bezeli. Salı akşamı Star TV’de başlayan dizi Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu gibi marka isimlerden oluşuyor.

Cinayet gününe kadar olanları bizlere araya girerek anlatıcılar ile aktarılması sıklıkla yabancı polisiye dizilerde kullanılan bir teknik. Seyirciyi belki biraz rahatsız etmiş olabilir ama zaman içerisinde alışılır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin karakterleri oldukça gerçekçi. Çocuk oyuncuların büyüdüğünde kime benzeyeceğini kadın başrollere bakınca hemen anlayabiliyoruz. Çok titiz cast çalışması yapılmış, tebrikler!