Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler hayranları Hizmetçiler dizisini çok sevecek!

Ufak Tefek Cinayetler hayranları Hizmetçiler dizisini çok sevecek!

tarafından ker_def

Hizmetçiler’in nasıl bir dizi olduğu ortaya çıktı! Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hizmetçiler dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. İlk fragmanı yayınlanan yapımın hangi gün ekranda olacağı henüz bilinmiyor. Ancak nasıl bir dizinin geldiği konusunda ipuçları var…

Meksika dizisi “Ellas son La Alegria Del Hogar”dan uyarlanan yapımda iddialı bir kadro buluştu.Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir başrollerde yer alan ünlü isimler.

Dizinin Ufak Tefek Cinayetler ve Umutsuz Ev Kadınları isimli yapımlardan esintiler barındırdığını Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu köşesinde yazdı.

Koloğlu, yapım tarafına da konuyu sorunca “Aynı tonda diyebiliriz” yanıtını aldı. Yani entrikası bol, olayların hiç bitmeyeceği, ilişkilerin iç içe geçeceği ve kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dizi ile tanışacağız.

Hizmetçiler dizisinin oyuncu ekibinde beğenerek izlediği isimler olduğunu ifade eden Sina Koloğlu, “Hani önce zenginler, işte ona hizmet edenler arasında biraz sınıf farkı, üstü dedikodu ve entrika düzleminde bir dizi olur ön yargısından daha ‘kapsamlı’ bir yapım beklentisine evrildim diyeyim” diyerek de merak ettiğini anlattı.