Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili öyle bir söylenti var ki ağzınız açık kalacak!

Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili öyle bir söylenti var ki ağzınız açık kalacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezonun belki de en sürprizli dizilerinden birisi olacağı şimdiden anlaşılan Ufak Tefek Cinayetler, adının hakkını yeni sezonda verecek gibi görünüyor!

Geçtiğimiz sezon sonuna kadar ‘Kim öldü, katil kim?’ sorularının peşinden giden izleyici, sezon sonunda Edip’in ölmesiyle pek de tatmin olmamıştı.

Bu arada çok konuşulmasa da Merve ile işbirliği yapıp Oya’ya tuzak kurmaya çalışan Elif de öldü ama onu pek kimse önemsemedi!

Sosyal medyada ‘etkisiz eleman’ olarak adlandırılan Edip karakterinin ölmesi, ne kimseyi şaşırttı ne de şok içinde bıraktı!

Yani sezon boyunca o defalarca baktığımız pencereden düşen kişinin Edip olduğunun ortaya çıkması, bir parça hüsran yarattı.

Daha büyük olaylar görmek ve şoke olmak beklentisindeki izleyici, bu sonu da katilin kim olduğunu da pek önemsemedi.

Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisi, sezon boyunca beklentiyi yüksek tutunca, alınan sonuç da hüsran yarattı!

Dizinin sezon finali, Edip’in ölümünden çok, Arzu ve Burcu arasında banyoda geçen müthiş kavga sahnesi ve dizinin 4 kadın başrolünün başarılı kavga performansları oldu.

Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili öyle bir söylenti var ki ağzınız açık kalacak! 7

Sahne günlerce konuşuldu, her detay defalarca gündeme geldi, Edip’i kimin ittiği de anlamını neredeyse yitirdi!

Yeni sezon için büyük beklenti ise gelen sürpriz haberlerle iyice arttı.

Diziye Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın katılması, merakları arttırırken yayınlanan iki tanıtım, çok kanlı ve büyük bir savaşın ayak sesleriydi adeta!

Osman Sonant, El Turco lakaplı et imparatoru Kerim Adil Sağlam ismiyle diziye girecek.

2. tanıtımdan da anlaşıldığı gibi, bu yeni karakter, Sarmaşık’taki kadın kavgalarına bambaşka bir boyut getirecek esrarengiz bir adam!

Üstelik artık öyle ufak tefek değil, gayet büyük ve kanlı cinayetlerin geldiğinin de bir göstergesi oldu yeni tanıtımdaki anlatımlar.

Kimilerinin sosyal medyada ‘Kuzuların Sessizliği’ filmindeki Hannibal’a benzettiği Kerim Adil Sağlam, diziye adeta seri katil gelmiş havası yarattı.

Bakalım bu algı doğru çıkacak mı?

Şimdi gelelim dizinin yeni sezonuyla ilgili sosyal medyada dolaşan bomba iddiaya!

Sosyal medya, bir kaç gündür adeta bir söylenti ile kaynıyor.

Dizinin yeni sezon tanıtımlarında birilerinin öleceği anlaşılıyordu ve bu isimler de şimdiden merak konusu olmuştu.

Yine suya sabuna dokunmayan birileri mi ölecek yoksa dizinin ana karakterlerinden birisi mi diye bir merak aldı izleyiciyi.

Sosyal medyada yayılan son söylentilere göre, dizide Tülin Özen’in oynadığı Arzu karakteri, bir kaç bölüm sonra ölecek. Üstelik Ekim ayı işaret ediliyor.

Söylenti nereden çıktı bilinmiyor ama eğer doğruysa yeni sezonda izleyicinin beklentilerini karşılayacak bol sürprizli bölümler bizi bekliyor!

Bakın sosyal medyada konuyla ilgili neler söylenmiş:

Bu arada dizinin tanıtımlarında gözden kaçmayan bir durum daha var. Osman Sonant’ın oynadığı Kerim Adil Sağlam’ın Merve’nin evinde oturduğu görülüyor. O evi son olarak Oya Merve’den şantajla almıştı. Ne oldu da ev Kerim Adil Sağlam’ın oldu?

Yine bir başka konuşulan konu da Merve ve Kerim Adil Sağlam arasında bir ilişki yaşanacağı şeklinde. ‘İkili, güç birliği yapıp Sarmaşık’ı cehenneme mi çevirecek?’ diye soruyor herkes birbirine!

Hatta Merve ile özdeşleşen cheesecake’in yerini, bu sezon kanlı etlerin alması da “İyi bir akşam yemeği olur. Et arkasından tatlı” sözleriyle Merve ve Kerim Adil Sağlam’ın arasında bir şeyler olabileceği imasını sıkça yapıyor sosyal medyada izleyiciler.