Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlayacak? Müthiş bir tüyo geldi!

Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlayacak? Müthiş bir tüyo geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler için geri sayım başladı. İzleyiciler dizinin yeni sezon ilk bölüm tarihinin açıklanmasını büyük bir merakla bekliyor.

Dizinin yeni sezonundan gelen iki tanıtım da heyecanı doruğa çıkardı. Yeni sezona Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın oynayacakları sürpriz karakterler de çok merak ediliyor.
Yeni sezona iki yeni karakter ve birbirinden sürpriz, şok edici olaylarla girmeye hazırlanan Ufak Tefek Cinayetler’in Eylül ayı içinde yayınlanması bekleniyor. Ancak kesin olarak bir tarih henüz belirtilmedi. Büyük ihtimalle 25 Eylül akşamı ekranda olacak.

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan dizinin yeni sezonunda Sarmaşık’ı bambaşka bir hikaye ile izleyeceğiz.

Oya-Merve-Arzu ve Pelin arasında yaşanan hikayelere, bu kez farklı karakterlerin de gelmesiyle şok edici yeni olaylar da eklenecek. Sezon finaline kadar Merve’nin denetimindeki Sarmaşık’ı tehdit eden bir kişi geliyor. El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam, Sarmaşık’ta korku dolu bir düzen kuracak.

Ufak Tefek Cinayetler ne zaman başlayacak? Müthiş bir tüyo geldi! 7

Bir süre önce dizinin 2019 yılından devam edeceği ile ilgili bazı kulis bilgileri dolaşmıştı.

Bu söylentilerin üstüne bir bilgi daha geldi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, 2019 yılbaşı gecesi yaşanacak bir şok olayı göreceğiz ve geriye dönük olarak o geceye kadar neler olduğunu izleyeceğiz.