Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler, resmen kendi kendine çelme taktı!

Ufak Tefek Cinayetler, resmen kendi kendine çelme taktı!

tarafından zk zk
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Salı akşamı yayınlanan sezon finaliyle yaz arası verdi.

Dizinin yeni bölümü, hala konuşulmaya devam ediyor. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizideki en önemli sorulardan biri yanıtını buldu.

Ölen kişinin Edip olduğu ortaya çıktı ama pek de tatmin eden bir son değildi!

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, dizinin neden Edip’in ölümüyle kendine çelme taktığını bakın nasıl anlatıyor:

“Salı akşamı ekranda iki heyecanlı sezon finali vardı. Bir yanda Fox TV’de ekrana gelen ve haftalardır zirveden inmeyen Kadın, diğer yanda Star TV’de ekrana gelen ve yılın en çok konuşulan dizisi Ufak Tefek Cinayetler. İki sezon finalinde de iki sorunun peşinden gittik. Kadın’da peşinden koştuğumuz soru “Sarp sonunda Bahar’ın karşısına çıkacak mı?”ydı.

Ufak Tefek Cinayetler’de ise “Kim öldü?” Gerçi ben Edip’in öldüğünü tahmin etmiştim ve birkaç defa yazmıştım ama önce Ufak Tefek Cinayetler’i izlemeyi seçtim. Neden Edip olduğuna gelince; hikayenin en zayıf halkasıydı. Bir de bugüne kadar Kurtlar Vadisi dışında başrol oyuncusundan vazgeçebilen bir Türk dizisi daha izlemedik. O nedenle Merve, Oya, Arzu, Pelin ya da Serhan’ın ölmeyeceğine emindim.

Ufak Tefek Cinayetler, resmen kendi kendine çelme taktı! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Geriye bir tek Edip kalıyordu. İşte bize bu çok bilinen finali vererek dizi aslında kendi kendine çelme taktı. Çünkü seyirci 32 bölüm boyunca kandırıldığını hissetti. Fakat Merve Aksak ya da Oya Toksöz ölseydi işte o zaman bu diziyi ayakta alkışlardım.