Ana sayfa Sosyal Medya Ufak Tefek Cinayetler ve Mucize Doktor ile parlayan Hayal Köseoğlu’na bir uyarı var!

Ufak Tefek Cinayetler ve Mucize Doktor ile parlayan Hayal Köseoğlu’na bir uyarı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk-ı Memnu dizisinde Pelin karakteri ile göz dolduran Hayal Köseoğlu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Nilüfer Hatun karakterine hayat vermişti. İstanbullu Gelin’de Zeynep olarak kısa bir süre yapımda bulunan ve adını da geniş kitlelere duyuran Hayal Köseoğlu, Ufak Tefek Cinayetler ile çok iyi bir çıkış yaptı. Bu dizide Derya olarak izlediğimiz ünlü oyuncu, şimdilerde ise Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandırıyor.

Sosyal medyada takipçi sayısı 500 binlere yaklaşan ünlü oyuncu, son projelerinde parladı ama sosyal medyada da yaptığı atak ile dikkat çekti. İşte bu kararı da eleştirileri beraberinde getirdi. Hayal Köseoğlu’na en ciddi eleştiri Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi.

Ufak Tefek Cinayetler ve Mucize Doktor ile parlayan Hayal Köseoğlu'na bir uyarı var! 8

Hayal Köseoğlu’nun sosyal medyada son dönemde fazla öne çıkmasına değinen Sina Koloğlu, bir anlamda ünlü oyuncuyu bu konuda uyarıyor.

Koloğlu, köşe yazısında şu değerlendirmeyi yaptı: “Ev ahalisi, kendisini ‘Ufak Tefek Cinayetler’de pek bir sevdi. Sonra ‘Mucize Doktor’da gördük. Hani kendi halinde bir oyuncu kızımız olarak değerlendiriyorduk. Birden fena halde koptu. Sanırım bir pazarlama stratejisi ‘daha göz önünde olmak’ adına ‘sosyal medyayı sallayanlar’ listesine dahil oldu. Halim selim olarak da beğeniyorduk, güzel buluyorduk icabında!”

Ufak Tefek Cinayetler ve Mucize Doktor ile parlayan Hayal Köseoğlu'na bir uyarı var! 9

Hayal Köseoğlu’nun sosyal medyayı sallayan birçok paylaşımı oldu. Ancak buna rağmen oyuncunun takipçi sayısı çok da hızlı yükselmiyor…

Şu sıralarda tatilde bulunan Hayal Köseoğlu, önümüzdeki haftalarda tekrardan çekimlere başlanacak olan Mucize Doktor setine geri dönecek.