Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen yeni başladı, bu sadece fragman!

Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen yeni başladı, bu sadece fragman!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in yer aldığı Ufak Tefak Cinayetler dizisi 2. sezonunda yolculuğuna Star TV’de devam ediyor. Dizinin 37. bölümü 16 Ekim Salı akşamı ekrana gelecek.

Televizyon Gazetesi Detay / Emre ve Kerim, bu bölümde taş taş üstünde bırakmamaya niyetli… Emre Çelen, ilk çakmağı ateşleyecek kişi… Yemekte buluşan arkadaşların sohbetleri ise hiç de arkadaşça değil. Emre’nin “Hepimizin cepleri geçmişimizin günahları ile dolu değil mi?” sözü Pelin’e soğuk terler döktürüyor. Ama asıl olay Mehmet ile Burcu ilişkisinden patlayacak gibi. Emre, “Burcu ile sizin geçmişinizi biliyorum mesela. Pandoranın kutusu gibiyim ben. Eğer açılırsam yer yerinden oynar” diyor…

Taylan yaşananlardan telaşlanıyor ve polise gidiyor… Peki neden?

Emre Çelin’in “Daha yeni başladım, bu sadece fragman” sözleri ise izleyiciye aslında bir mesaj…

Bizi izlemeye devam edin mesajını 37. bölüm fragmanında güçlü şekilde veren Ufak Tefek Cinayetler, bakalım izleyici sayısını artırabilecek mi?

Ayrıca Kerim Adil Sağlam ve Emre Çelen karakterlerinin henüz dizide beklentilerin altında kaldığı ile ilgili eleştirilerin de işe yaradığı bu fragman ile ortaya çıktı.

İŞTE 37. BÖLÜM FRAGMANI:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Merve, Kerim’den intikam almaya soyunuyor!

Kerim, geçmişi eşeleyerek Merve’nin canını çok yaktı. Şimdi sıra Merve’de! Merve, Kerim’in zayıf bir noktasını bulup onu alt etmeye kararlı. Ama Kerim de öyle kolay kolay yere serilecek bir adam değil. Aşil topuğunu ustaca gizleyen, güçlü bir savaşçı o. Bu kez Merve’nin işi her zamankinden daha zor!

Serhan’ın annesi Betül Hanım, Oya’ya karşı yeni bir savaş başlatıyor ve Oya-Serhan cephesinde işler daha da karışıyor. Emre, Pelin’i köşeye sıkıştırıyor ve onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Başkomiser Kemal’in peşinde olduğu cinayet aleti şok bir şekilde el değiştiriyor ve Edip cinayeti çözülmeye başlıyor! Katile adım adım yaklaşıyoruz.