Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de flaş gelişmeler var! İlk cinayetin kurbanı Taylan mı?

Ufak Tefek Cinayetler’de flaş gelişmeler var! İlk cinayetin kurbanı Taylan mı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler, bu hafta 20. bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yayınlanan 2. tanıtımında, yeni bölümün hayli heyecanlı anlara sahne olacağı görülüyor. Oya, 19. bölümde hamile olmadığını anladığı Burcu’yu uyararak Mehmet’e gerçeği söylemesi için 3 hafta süre vermişti. Burcu, yalanının ortaya çıkacağını anlayınca düğün hazırlıklarını hızlandırıyor.

Oya, düğünde Mehmet’e gerçeği söyleyebilecek mi? Burcu ve Mehmet evlenebilecek mi? bu sorular yanıtını yarın akşam bulacak ancak bir başka gelişme de Merve ve Pelin’in konuşmasından sonra yaşanacak gibi görünüyor. Serhan’ın kendisini terkettiğini kabul etmeyen Merve, Pelin’le girdiği tartışmada bilmediği bazı gerçekler olduğunu öğreniyor. Merve bu gerçeklerin peşine düştüğünde Oya’ya ulaşabilecek mi?

Ufak Tefek Cinayetler'de flaş gelişmeler var! İlk cinayetin kurbanı Taylan mı? 7

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın başrollerinde oynadıkları dizide kimin öldüğü ile ilgili sır esrarını korurken “işlediğiniz her cinayet ancak bir süre toprağa gömülür ve sonra size geri döner. Hiç bir suç cezasız kalmaz” sözleri dikkat çekti.

Tanıtımda ortaya çıkan Pelin’e platonik aşık Tunç’la ilgili gelişme esrarını koruyor. Görüntüler üzerine sosyal medyada Tunç’un Taylan’ı öldürdüğü ve ilk cinayetin de bu olduğu konuşuluyor.

İşte Ufak Tefek Cinayetler’in sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen yeni tanıtımı: