Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de katil kim? Arka Sokaklar’da kim ölecek? Çukur’da mezara kim girecek?

Ufak Tefek Cinayetler’de katil kim? Arka Sokaklar’da kim ölecek? Çukur’da mezara kim girecek?

tarafından zk zk

Sezon sonuna bir kaç hafta kaldı. Final yapacak olanlar, sezon finali yapanlar derken hemen hepsi bir ölüme sahne olacak gibi duruyor!

Ufak Tefek Cinayetler, Siyah Beyaz Aşk, Çukur, Fazilet Hanım ve Kızları, Arka Sokaklar dizisinde bir karakterin ölüm-kalım savaşı verdiği sürece girdik!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde bakın bu konuyu nasıl ele alıyor:

“EN ÇOK MERAK ETTİKLERİMİZ
“Siyah Beyaz Aşk”ın (Kanal D) finalinde imkansız aşkın taraflarından Aslı ölecek mi? Ölürse izleyici hakikaten üzülecek. “Ufak Tefek Cinayetler”de (Star TV) kahramanlardan biri mutlaka maktul olacak. İyi de o kim? Eğilim Edip karakteri yönünde. Edip gidici mi sahi? “Arka Sokaklar” (Kanal D) sezon finaline yaklaşırken bu kez ekibi topluca bekleyen ölüm biçimi ne olacak? Malum patlamadan çatlamaya başlarına gelmeyen bir suikast senaryosu kalmadı…

Ufak Tefek Cinayetler'de katil kim? Arka Sokaklar'da kim ölecek? Çukur'da mezara kim girecek? 7

“Fazilet Hanım ve Kızları”nda (Star TV) Ece erken final mi yapacak? Aynı zamanda Yağız ve Hazal’ın kazasız belasız bir vuslata varma şansı olacak mı? “Çukur”da (Show TV) illa ki biri mezar çukuruna girecek. Ana karakterler arasında gelecek sezon göremeyeceğimiz bu isim kim ve aramızdan nasıl ayrılacak? Hadi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen. Saydıklarımızın her biri dizi değil üniversite yerleştirme sınavı soruları sanki!”