Ana sayfa Foto Galeri Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

Ufak Tefek Cinayetler’de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı?

tarafından zk zk
Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü? Çığlık atan kadın kim? İlk cinayetin kurbanı Oya mı? 7
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Salı akşamları yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin adında da saklı olan bir takım cinayetler yeni yeni diziye girmeye başlıyor anlaşılan!

Dizinin son dönemdeki kan kaybı, cinayetlerle ilgili daha dikkat çeken detayların öne çıkmasıyla heyecan arttıracak gibi görünüyor.

Zira sezonun başından beri adında ‘cinayet’ geçen dizide, hala bir şey göremedik! Bir değil bir kaç cinayet işlenmiş belli!

Sorguda olayları anlatan kişilerin yorumlarına bakarak yeni bölümde işlenen cinayetlerden birini göreceğimizin işareti verildi. Merve-Pelin-Arzu-Oya dörtgenine Burcu’nun da katılmasıyla 5 kadın arasında yaşanan günlük hikayelerden artık izleyici de sıkılmaya başlamıştı. Klişe durumlar izleyicide bıkkınlık yaratınca bu durum reytinglere de yansımaya başladı.

Görünen o ki yeni bölümde bir başka hikaye başlıyor. 19. bölüm tanıtımında sorgudaki bir kadının “Asıl cinayet o gün işlenmişti” sözleri duyuldu. Bu sözü kim söyledi? Kim konuşuyor, şu an bilmiyoruz ama dizinin başından beri konuşan isimlerden biri olmadığı sesten anlaşılıyor. Ve hikaye asıl şimdi başlıyor!

Dizinin ilk bölümünde camdan düşen bir kişinin ölmesiyle Sarmaşık’ın hikayesi başladı ama ilerleyen bölümlerde uzayan konular, izleyenleri asıl meseleden uzaklaştırdı. Hazır reytingler düşmüşken asıl hikayeye geri dönüyoruz galiba!

Sosyal medyada da dizinin son 3 bölümdür aynı meseleler etrafında dönmesi izleyenleri bir hayli sıkmış görünüyor. Hemen herkesin eleştirdiği bu duruma, yeni bölüm tanımı başka bir ivme kattı. Asıl cinayette kurban kim konusu da sosyal medyanın gündemine geldi ve bu konuyla ilgili pek çok yorum yapılıyor.

İşte o ilginç yorumlardan bazıları:

(Haberin devamını okumak için sonraki sayfayı tıklayınız…)