Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’yi ne hale getirdiler? Resmen babaanneye döndü!

Ufak Tefek Cinayetler’de Merve’yi ne hale getirdiler? Resmen babaanneye döndü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, sezon finali yaptı.

32. bölümüyle ekrana yaz arası veren dizi, sezonun en çok dikkat çeken dizileri arasında yer almayı başardı.

Dizi ilk ekrana geldiğinde oyuncuların kostümleriyle çok konuşuldu.

Adeta podyumda bir şov izler gibi, her hafta oyuncuların kıyafetleri konuşulmaya başlandı.

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrolünde oynadıkları dizi, ekrana konusuyla bambaşka bir hava getirirken, dizinin çekildiği mekan da merak konusu oldu.

Oyuncuların başarılı performanslarının yanı sıra kıyafetleri bir model havasında taşımaları, her hafta giydikleri kostümlerle diziyi bir şölen havasına dönüştürmeleri de dizinin en dikkat çekici tarafı oldu.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'yi ne hale getirdiler? Resmen babaanneye döndü! 8

Dizinin Kare As’ı 4 kadın oyuncu arasında Aslıhan Gürbüz, biraz daha kilolu kalınca, kimi zaman haksız eleştirilerin hedefi oldu. Ancak Gürbüz, Merve karakteriyle gösterdiği performansla hem gözleri doldurdu hem de giydiği kostümleri öylesine ustalıkla taşıdı ki herkesin gözünde adeta ‘kraliçe’ ünvanını kazanmayı hak etti.

Şıklığından, duruşundan, zarafetinden ödün vermeyen Merve, her ne kadar dizinin kötü kadını olsa da hep giyimi ve kıyafetleri taşımasıyla ekranda adeta bir moda ikonu gibiydi.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve'yi ne hale getirdiler? Resmen babaanneye döndü! 9

Ancak dizinin son bölümlerinde Aslıhan Gürbüz’ün daha çok babet tarzı düz ayakkabılar giydiği görüldü.

Topuklu ayakkabısıyla Sarmaşık’ın kadınlarına adeta zarafetin kitabını yazan Merve’nin neden bir anda babet giymeye başladığı anlaşılamadı.

Son haftalarda kıyafetlerinde de eski ihtişamı olmayan Merve’nin dizinin sezon finali bölümünde giydiği kıyafet de eleştiri aldı.

Yaza merhaba partisinde siyah ve pelerinli bir elbise giyen Merve’nin eski ihtişamını hiç de yansıtmayan bu kıyafet, sosyal medyada da kimi eleştirilere maruz kaldı.

İşte onlardan bir tanesi:

Merve’nin günlük hayatta babet giymesi dikkat çekerken çok da konu edilmemişti ancak partide bile babet giymesi izleyiciyi şaşırttı.

Ancak gerçek sonradan anlaşıldı. Aslıhan Gürbüz’ün daha önce bel fıtığı ameliyatı geçirdiği ve son dönemde de dizindeki menisküsle mücadele ettiği öğrenildi. Gürbüz’ün uzun saatler boyunca süren çekimlerde topuklu ayakkabı giymek sağlığını olumsuz etkilediği için babet seçilmişti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Tabii ki bu anlaşılabilir bir durum. Ancak sezon finalinde giydiği elbise için, izleyenler artık Merve’nin eski ihtişamının kalmadığı görüşünde.

Dileriz yeni sezonun ilk bölümünde Ufak Tefek Cinayetler’in kadınları, yine aynı ihtişamıyla karşımıza çıkar da ekrandaki şölen devam eder…