Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de ortalık karıştı! “Edip’in gelişi hayır mı oldu şer mi oldu,göreceğiz!”

Ufak Tefek Cinayetler’de ortalık karıştı! “Edip’in gelişi hayır mı oldu şer mi oldu,göreceğiz!”

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler'de ortalık karıştı! "Edip'in gelişi hayır mı oldu şer mi oldu,göreceğiz!" 7

Edip’in gelişi ise izleyenleri ikiye böldü. Bazıları bu durumda Edip’in de savaşa dahil olacağını, böylelikle Oya’nın bir müttefikinin olduğunu düşünürken, bazıları da 1996 yılında yaşanan olayları düşünerek kızlar kendilerini haklı görecek, Edip’in gelmesinin iyi olmadığı düşüncesindeydi.

Konuyla ilgili yorumlar ise; “Savaş yeni başlıyor, bakalım Edip ne yapacak!”, “İyi ki geldin Edip, kızlar senden korkacak!”, “Edip’in gelişiyle kızların kirli oyunu ortaya çıkacak bence!”, “Sadece yüzlerindeki ifade için bile değerdi ya!”, “Oya’nın yeni kozu Edip olacak!”, “Oh artık Edip de devreye girdi!”, “Edip gelmeseydi iyiydi!”, “İyi olmadı Edip’in gelişi, kızlar kendilerini haklı bulacak!”, “Oya da mutlu olmadı, Edip keşke gelmeseydin!”, “Edip’in gelmesi, Oya’nın planlarını bozacak!”, “Edip’in gelişi hayır mı oldu şer mi oldu, göreceğiz!” şeklindeydi.

Peki “Edip’in gelişi Sarmaşık’ta nasıl bir etki yaratacak? Kızlar bu duruma ne diyecek?” gibi soruların cevaplarını haftaya yayınlanacak yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…