Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ı öyle bir hale soktular ki izleyici isyan etti!

Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ı öyle bir hale soktular ki izleyici isyan etti!

tarafından zk zk
STAR TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölümü bu akşam (24 Nisan) ekrana gelecek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde Merve, ince ince işlediği Serhan’ı bambaşka şeylere inandırmayı başarıyor. Oya konusunda farklı bir şekilde düşünmeye başlayan Serhan’a ise sosyal medyadan tepki yağdı.

İzleyiciler, Merve’nin ne kadar kurnaz bir kadın olduğunu bildiği halde Serhan’ın ona inanması ve Oya’ya cephe almasına adeta ateş püskürdü. Serhan’ın ‘büyük aptallık’ yaptığını düşünen izleyiciler, Merve’ye de zekasından
dolayı şapka çıkarttı.

Bir izleyicinin şu sözleri ise dikkat çekti:

“Serhan, Merve’nin ona ilaç verip uyuttuğunu bile bile,
-Merve’nin Oya’ya yaptıklarını, onun hayatıyla oynadığını ve bunu çok normal bir şeymiş gibi düşündüğünü bile bile,
-Oyan’ın evine ajan sokup kol düğmesini bulduracak kadar sinsi olduğunu bile bile,
-Merve’nin her seferinde ” bekar kaldı çocuk sahibi olamadı yalnız olduğu için bize sarıyor dediğini” bile bile
-Merve’nin kendi telefonuna takip programı kurduğunu bile bile

Hala Merve’ ye inanmak, Serhan karakterinin mükemmel gösterilen zekasına hakaret. Bildiğin aptallık..”

Ufak Tefek Cinayetler'de Serhan'ı öyle bir hale soktular ki izleyici isyan etti! 7

Serhan gibi şirket yöneten bir adamın bu kadar aptal olamayacağını söyleyen izleyenler, karakterin böylesine bir konuma getirilmesi, kendi aklında olayları bağlayamaması, Oya konusunda bir anda Merve’nin dolduruşuna gelmesine büyük tepki verdi.

Bir başka izleyicinin ise şu sözleri dikkat çekti: “Serhan da bunlara inanıyor ise harbi aptalmış, o zaman alsın Merve’yi başına çalsın! Sinir oluyorum artık şu diziye! Olaylar nedense hep Merve’de bitiyor ve hep onun yararına! İyice saçmaladınız! Oya bu kadar mı aptal!”

UFAK TEFEK CİNAYETLER, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Okumuş, doktor olmuş, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın algısı yaratan Oya’nın, Merve karşısında bu kadar aciz gösterilmesi de izleyenlerin tepkisi almaya devam ediyor. “Bu nasıl senaryo, her şey Merve etrafında dönüyor!” diyerek olayların hep Merve’nin istediği gitmesinin de günlük hayatın doğal akışına uygun olmadığı görüşünü paylaşanlar da çoğunlukta.

Serhan’ın Merve gibi bir kadının Oya’dan ya da başka birinden akıl almayacağını da gayet iyi bilecek kadar onu iyi tanıdığını düşünen izleyiciler, “Serhan nasıl inanabilir Merve’ye? Bu kadar mı saf!” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

Dizinin müdavimleri, yine her şeyin başa saracağı ihtimaline vurgu yaparak konunun bir türlü ‘cinayetler’e gelememesine de tepki veriyor.

İşte izleyenleri çileden çıkaran o ön izleme:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Oya ve Merve arasındaki muazzam çatışma başlıyor!

Merve intikam planına başladı! İki kadın arasındaki muazzam çatışma nihayet başlıyor! Artık ateşin önünde kimse duramaz.. Bu arada Oya’nın hayatında çok heyecan verici bir gelişme var. Gelecek, ışıldıyor mu Oya’ya? Arzu, o yumruğun intikamını tam da kadınca bir oyunla alacak. Mehmet’i oyuna çekiyor. Kare as’ın dördüncüsü Pelin’in ise başına çorap örülmekte! Tam da evinin içinde, farkında olmadığı bir tehlike var. Taytay’ını kaybetmesi, an meselesi.