Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’deki mantık hataları çileden çıkarıyor!

Ufak Tefek Cinayetler’deki mantık hataları çileden çıkarıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ile Mert Fırat’ın başrolünde oynadıkları Ufak Tefek Cinayetler dizisi, sezon sonuna doğru eleştiriler almaya devam ediyor.

Hakkını yememek gereken bir dizi aslında. Sezona çok hızlı girip, büyük dikkat çekti. Başroldeki oyuncuların performansları her hafta takdire şayan bir çizgi izlemeye devam ediyor.

Dizi, çok konuşulan, gündem yaratan diziler arasında yer alıyor. Başarılı bir yapım olarak sadece hikayesi ve oyunculuklarıyla değil, mekanlarıyla, kostümleriyle konuşulmaya da devam ediyor.

Arkasında çok büyük bir emek ve çaba var. Her hafta adeta bir görsel şölen eşliğinde ekran başına geçip merakla izlediğimiz bir dizi olmayı başardı.

Reyting tablosunda da hatırı sayılır bir çizgiyi korumayı başarıyor.

Ancak kimi zaman hikayedeki gidişat, olayların gelişim, karakterlerin tavırları nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının da hedefi oluyor. Bu kadar çok göz önünde ve gündemde olunca, izleyicinin de beklentisi o oranda yükseliyor ve doğal olarak daha iyi bir gidişat bekleniyor diziden.

Ufak Tefek Cinayetler'deki mantık hataları çileden çıkarıyor! 7

Son dönemde en çok Oya eleştiriliyor. En büyük eleştiri nedeni de doktor olmuş, fakülteyi 2.likle bitirmiş bir karakterden beklenmeyecek derece saf olması. Öyle saflıklar yapıyor ki izleyenler Oya’nın bu kadar beceriksizleştirilmesine artık tahammül edemiyor.

Tabii bir de dizinin adındaki cinayetlerle ilgili henüz tatmin edici bir gelişme yaşanmadı. Bu da başka bir eleştiri konusu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ancak bazı durumlar var ki izleyenlerin gözünden de kaçmıyor. Ayrıntıları farkeden izleyiciler, sosyal medyadan düşüncelerini paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Kimi zaman dizide günlük hayata hiç uymayacak mantık hataları veya karakterler üzerinden yapılan eleştiriler özellikle dikkat çekiyor.

Bakın izleyenler son dönemde dizideki hangi olayları eleştiri konusu yapıyorlar: