Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’deki o anlamlı detayı, Aslıhan Gürbüz sosyal medyadan bir kez daha hatırlattı!

Ufak Tefek Cinayetler’deki o anlamlı detayı, Aslıhan Gürbüz sosyal medyadan bir kez daha hatırlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay

Dün akşam Star TV’de 44. bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’deki bir sahnedeki ayrıntı pek dikkatleri çekmedi ama dizide Merve’yi oynayan Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan o anı paylaştı.

Geçirdiği fıtık ameliyatından sonra yeniden diziye dönen Aslıhan Gürbüz, gelecek hafta final yapacak olan Ufak Tefek Cinayetler’in unutulmayan karakterlerinden birisini oynayarak, izleyenlerin beğenilerini almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, dizinin bir sahnesinde bir süre önce kaybettiğimiz usta bir ismin resminin yer aldığı o anı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ufak Tefek Cinayetler'deki o anlamlı detayı, Aslıhan Gürbüz sosyal medyadan bir kez daha hatırlattı! 8

Serhan ve Mehmet’in birlikte yemek yedikleri mekanda duvarda asılı duran fotoğraflar bazı izleyicilerin de dikkatini çekmiş olabilir. Ancak Aslıhan Gürbüz, bu sahneyi izleyen pek çok izleyicinin kaçırdığı detayı sosyal medya hesabından paylaşarak hatırlatmış oldu.

İkinci Bahar dizisinden fotoğrafların yer aldığı mekanda Şener Şen ve Türkan Şoray’ın fotoğraflarının yanında kaybettiğimiz usta isim Meral Okay’ın da aynı diziden bir fotoğrafı duvarda asılıydı.

Serhan’ın oturduğu yerin arkasında duran fotoğrafı işaret eden Aslıhan Gürbüz, Meral Okay’a bir selam çakmayı da ihmal etmedi.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün o paylaşımı:

Ufak Tefek Cinayetler'deki o anlamlı detayı, Aslıhan Gürbüz sosyal medyadan bir kez daha hatırlattı! 9