Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’deki Serhan’la koli yüzünden fena dalga geçtiler!

Ufak Tefek Cinayetler’deki Serhan’la koli yüzünden fena dalga geçtiler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde ekrana gelen bir sahne, izleyenlerin ti’ye almasına neden oldu.

Oya’nın ‘asla anne olamaz’ denilirken nasıl hamile kaldığı durumu esrarını korurken, Serhan’ın şıp diye hamile olduğunu anlaması da sosyal medyada espri konusu oldu.

Bir süredir konuların ilerlememesi nedeniyle çok fazla eleştiri alan dizi, bir kaç haftadır ivme kazandı.

Özellikle Serhan ve Oya ilişkisinin ortaya çıkması, Oya ve Merve’nin hesaplaşmaları derken dizide heyecan yaratan gelişmeler yaşandı.

Mert Fırat’ın oynadığı Serhan’a ise eleştirilerin arkası kesilmemişti. Serhan, hala Merve’nin kurnazlıklarını anlamaması, olayları kavrayamaması, her seferinde tongaya düşmesi nedeniyle izleyenlerin de fena halde dalga geçtiği bir karakter olmaya başladı son dönemde.

Ufak Tefek Cinayetler'deki Serhan'la koli yüzünden fena dalga geçtiler! 7

Son yayınlanan bölümde ise, Oya’nın Merve’nin evini almasından sonra şaşkına dönen Serhan, durumu anlamak için eve geldi. Oya konusunda kafası Merve yüzünden hayli karışık olan Serhan, yine de onun yanında durmayı seçtiğini söyledi.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu arada Oya’nın kendisinden bir bebek beklediğini de bilmiyordu. Oya, Serhan’ı başından göndermek için uğraşırken yerleşme telaşı içinde bir koliyi masanın üzerinden almak istedi. Ancak Serhan, koliyi almaktan vazgeçmesiyle Oya’nın hamile olduğunu anladı.

İşte bu durum, bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu ve Serhan’ı ti’ye alan pek çok yorum yapılmaya başlandı.

Bakın dizinin takipçileri neler neler söylediler?