Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’den 2 değil 3 oyuncu ayrıldı! 3. isim kim?

Ufak Tefek Cinayetler’den 2 değil 3 oyuncu ayrıldı! 3. isim kim?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezon öncesinde yeni haberler geliyor.

Çekimlerine kısa bir süre önce başlanan ve yeni bölümleri merakla beklenen dizinin çekimlerinin başlamasına kısa bir süre kala, setten haberler de gelmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon sonunda Edip karakterini oynayan Selim Bayraktar ve Elif’i oynayan Sezin Akbaşoğulları, diziden ayrılmıştı.

Bu arada kısa bir süre önce Ushan Çakır ve Osman Sonant’ın diziye dahil olduğu öğrenilmişti.

Yeni sezon öncesinde bir oyuncunun daha ayrılacağı şeklinde haberler kulislerde dolaşmaya başladı.

Ufak Tefek Cinayetler'den 2 değil 3 oyuncu ayrıldı! 3. isim kim? 7

Dizide Arzu’nun iş arkadaşı Enver’i oynayan Yiğit Çelebi’nin rolünün de bittiği ile ilgili haberler gündeme geliyor.

Yiğit Çelebi kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan’ın sağ kolu olarak karşımıza çıkan, daha sonra Arzu’nun ortağı olarak yola devam Enver karakteri gün geçtikçe yükselişe geçmeyi başladı. Uzun süredir Arzu’ya olan ilgisinin farkında olduğumuz bu efendi karakter nihayet hislerini dile getirmeyi başardı. Dizideki rolüne göre iyi bir oyunculuk performansı sergileyen Yiğit Çelebi, 2011 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Bakalım oyunculuk kariyerinde hangi işler yer alıyor?

24 Mart 1984 doğumlu olan Yiğit Çelebi, oyunculuk yapmadan önce Balıkesir Üniversitesinde Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Hemen ardından Ayla Algan Plato Film Okulunda oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Mint Akademi ve Eric Morris Oyunculuk Atölyesinde de dersler aldı.

Behzat Ç’de oynadı!
Kamera önü oyunculuğuna çeşitli reklam filmleriyle başladı. Uludağ Limonata, Lig TV ve banka reklamlarında rol aldı. İlk dizisi 2011 yılında yayınlanan Aşk ve Ceza oldu. Orada bölüm oyuncusu olarak rol aldıktan sonra yine birçok dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Yahşi Cazibe, Seksenler, Behzat Ç ve Fi dizileri onu izlediğimiz dizilerden bazıları. Onu asıl tanıdığımız işi ise Vatanım Sensin oldu. Doktor Başhekim Mustafa Sami karakterini canlandıran genç oyuncu, bu rolüyle daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Kariyerine bölüm oyuncusu olarak başlayan Yiğit Çelebi, bu dizi sayesinde kendisine yeni bir kapı açtı ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Enver karakterini canlandırmaya başladı.