Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’den karmakarışık bir bölüm geliyor!

Ufak Tefek Cinayetler’den karmakarışık bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de Salı akşamları ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 42. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Mert Fırat ve Bade İşçil’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak. Herkesin hayatında farklı sürprizlerin olduğu tanıtım, izleyicileri de şaşırttı.

Aksak olmaktan vazgeçip geçmeyeceğini soran Kerim, “Senin derdin Serhan değil, senin derdin Oya” diyerek Merve’nin kafasını karıştırıyor.

Bu arada Mehmet, Arzu’nun katilinin Oya olduğunu düşünüyor ve bunu Komiser Kemal ile de paylaşıyor.

Dizide, Pelin’in Taylan’a oğullarını da alıp uzak bir yere gitmesini istemesi dikkat çekerken, Emre de uçak biletlerini aldığını söyleyecek. Burcu, biletleri bulunca şoka giriyor. Pelin gerçekten Emre ile mi gidecek?

Ufak Tefek Cinayetler'den karmakarışık bir bölüm geliyor! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris’te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya…

Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim’in isteğini yerine getirip, Serhan’a ihanet edecek mi? Pelin, Emre’yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan’la kalmayı mı?

İşte dizinin 42. bölüm tanıtımı: