Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’e bir seri katil mi geliyor?

Ufak Tefek Cinayetler’e bir seri katil mi geliyor?

tarafından zk zk
Salı akşamları yayınlanan, Star TV’nin çok konuşulan dizisi Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezonda izleyiciyi fazlasıyla şaşırtacak.

Diziye yeni giren Osman Sonant’ın oynadığı El Turco lakaplı et imraparatorunu ilk kez tanıtımlarda gördük.

Dizinin yeni sezonundan yayınlanan iki tanıtımda da Osman Sonant’ın oynadığı karakterin bıçaklar ve etlerle yaptıklarını görenler, yeni sezonun hayli kanlı geçeceği görüşünde.

Sosyal medyada pek çok kişinin, sinemanın unutulmayan filmi Kuzuların Sessizliği’ndeki Hannibal’a benzettiği bu yeni karakter ‘acaba bir seri katil mi’, sorusunu doğuruyor.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da aynı görüşü paylaşarak bakın neler söylemiş:

Ufak Tefek Cinayetler'e bir seri katil mi geliyor? 7

“‘KUZULARIN SESSİZLİĞİ’ OLMASIN O?

Bende “Leyla ile Mecnun” dizisinin unutulmaz karakteri Yavuz Hırsız olarak müstesna bir yeri olan oyuncu Osman Sonant yeni sezonda “Ufak Tefek Cinayetler” (Star TV) dizisinde olacak. Hayırlı olsun. O değil de dizinin Osman Sonant üzerinden kurgulanan yeni dönem tanıtımı biraz değişik olmuş. Nasıl derler, bir “Kuzuların Sessizliği” havası var…

İnsan oyuncunun mutfakta et pişirme tekniğini inceden Dr. Hannibal Lecter’e benzetiyor. “Ufak Tefek Cinayetler”e bir de seri katil yamyam cinayeti mi ekleyeceğiz yoksa? Dur bakalım!”