Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’e Ushan Çakır mı katılıyor?

Ufak Tefek Cinayetler’e Ushan Çakır mı katılıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Salı akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz sezon çok konuşulan dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezonuyla ilgili gelen bir iddia gündeme bomba gibi düştü!

Son olarak atv ekranlarında yayınlanan ve ömrü kısa süren Masum Değiliz dizisinde oynayan Ushan Çakır’ın dizinin kadrosuna katıldığı haberleri sosyal medyayı da hareketlendirdi.

Merve’ye platonik bir şekilde tutulan Edip’in de ölmesinden sonra, görünen o ki senaristler Merve’ye yeni bir aşk için imkan tanıyacak!

Ufak Tefek Cinayetler'e Ushan Çakır mı katılıyor? 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ushan Çakır’ın diziye yeni oyuncu olarak katılacağı ve Merve’nin yeni aşkı olacağı şeklinde haberler dolaşmakta.

Çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan Ufak Tefek Cinayetler’le ilgili haberlerin doğru olup olmadığı kısa bir süre sonra netleşecektir.

Ushan Çakır kimdir?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak Atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başlamıştır. Bu projenin ardından 2006 yılında Başka Semtin Çocukları isimli sinema filminin kadrosunda yer alan Ushan Çakır, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Gece Gündüz projesine Damat Ferit karakteri ile dahil olmuştur.

Bu tarihin ardından 2011 yılına Bazı Sesler ve Korku Tüneli isimli iki oyunla tiyatro sahnelerinde yer alan Çakır, 2011 yılında Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı Dedemin İnsanları sinema filminde yer almıştır.

Bu tarihten itibaren sırasıyla Uzun Hikaye, Leyla ile Mecnun, 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek ve Muhteşem Yüzyıl Kösem projelerinde rol alan oyuncu, son olarak Kara Yazı’da yer almıştır. Geçtiğimiz yıl da atv için hazırlanan Masum Değiliz dizisinde oynadı.