Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı!

Ufak Tefek Cinayetler’i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin  26. bölümüne konuk oyuncu olarak televizyon ekranlarından tanınan bir isim geldi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın rol aldıkları dizide Pelin ve Taylan’ın hizmetçileri Çiçi’nin kuzeni, diziye girdi.

Ancak Pelin, Taylan’dan kızı kıskanınca da bu macera kısa sürdü ve konuk oyuncunun rolü de bitmiş oldu. Taylan’ın evdeki yeni hizmetçiye davranışlarının sosyal medyada çok konuşulduğu dizideki yeni ismin kim olduğunu ise izleyenler hemen çözdü!

Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı! 10

Konuk oyuncu, Taylan ve Pelin’in hizmetçileri Çiçi’nin kuzeni olarak diziye girmişti. Oyuncu, televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemde çok konuşulan Bu Tarz Benim yarışmasından tanınan Aygün Aydın’dı.

Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı! 11

Taylan’ın kıza kur yaptığı, flörtöz tavırlar sergiledi sahnede Aygün Aydın’ın kısa bir rolü vardı. Pelin’in durumu farketmesiyle evden şutlanan yeni hizmetçi döner mi bilinmez ancak TV programından sonra Aygün Aydın’ın da şansı açılmış oldu dizideki rolüyle.

Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı! 12

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER, TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İşte Aygün Aydın’ın Bu Tarz Benim programındaki hali…

Ufak Tefek Cinayetler'i izleyenler yeni oyuncuyu şıp diye tanıdı! 13

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1994 İstanbul doğumlu olan Aygün Aydın, Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümünden mezun oldu. Eğitiminin aksine bir moda programıyla ünlendi ve daha sonra modellik de yapmaya başladı. Mustafa Ceceli ve Ravi İncigöz’ün düet yaptığı Şeker şarkısının klibinde rol aldıktan sonra oyunculuğa ısınmaya başladı.