Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı Gökçe Bahadır’a izleyiciden gelen istekler ‘Yok artık!’ dedirtti!

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı Gökçe Bahadır’a izleyiciden gelen istekler ‘Yok artık!’ dedirtti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Oya karakterini oynayan Gökçe Bahadır, sokakta karşılaştığı insanların tepkilerini anlattı.

Star TV’de yayınlanan ‘En Güzel Bölüm’ programına konuşan Bahadır, dizide oynadığı Doktor karakteriyle özdeşleştirildiğini söyleyerek “Beni tamamen doktor olarak görüyorlar sokakta. Doktor Oya hanım diye sesleniyorlar. Böyle sanki saygı duyuyorlar bana doktor oluşumdan dolayı” ifadesini kullandı.

Bahadır, kendisine bu şekilde seslenilmesinin çok hoşuna gittiğini ve farklı bir deneyim olduğunu da belirterek kendisini gerçekten doktor olarak görenlerin bile olduğunu anlatıyor.

Kimi zaman oyuncuların oynadıkları karakterlerle özdeşleştirilmesine şahit oluyoruz ancak durum gerçekten komik!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır'a izleyiciden gelen istekler 'Yok artık!' dedirtti! 7
UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bahadır, “Doktorluk adına bana bir şey soranlar var. Eşine bana doğum yaptırmak isteyenler var” diyerek kendisine gelen şaşırtıcı sözleri de paylaştı.

Gökçe Bahadır, “Bu kadar saf olma, sen de bunlara karşı daha farklı savaş” sözleriyle izleyenlerin kendisine taktikler verdiğini de belirtiyor.

İşte Gökçe Bahadır’ın bir izleyicinin sosyal medyada paylaştığı o röportajı: