Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı, İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı ve Kiralık Aşk’ın Defne’si bakın kimin hayranı çıktı?

Ufak Tefek Cinayetler’in Oya’sı, İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı ve Kiralık Aşk’ın Defne’si bakın kimin hayranı çıktı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Televizyon dizileriyle şimdilerde çok fazla gündemde olan Ufak Tefek Cinayetler’de Oya’yı oynayan Gökçe Bahadır, İstanbullu Gelin’de Süreyya’yı oynayan Aslı Enver ve Kiralık Aşk’taki Defne karakteriyle ünlenen Elçin Sangu, aynı şarkıcının hayranları çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da yapılan konsere Sıla’nın hayranları akın etti.

Ünlü şarkıcının hayranları arasında sanat dünyasından da pek çok isim vardı.

Özellikle son günlerin popüler isimlerinden olan Elçin Sangu, Aslı Enver ve Gökçe Bahadır’ın da konseri ön sıralarda izleyerek konser boyunca yerlerinde duramadıkları görüldü.

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı, İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı ve Kiralık Aşk'ın Defne'si bakın kimin hayranı çıktı? 7

Ezgi Mola’nın da olduğu ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından da gece boyunca video ve fotoğraf paylaşımı yapmayı ihmal etmediler.

Şu sıralar Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gündemde olan Gökçe Bahadır ile Kiralık Aşk dizisinden sonra ekrana dönüşü merakla beklenen Elçin Sangu, konser girişinde birlikte poz verdiler.

İstanbullu Gelin’de Süreyya karakteriyle de çok sevilen Aslı Enver de arkadaşlarıyla birlikte konseri izlemeye gelenler arasındaydı.

İşte o anın fotoğrafları Youtube’da oluşturulan bir videoda da yer almakta.