Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalinde kimin öleceğini oyuncular bile bilmiyordu!

Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalinde kimin öleceğini oyuncular bile bilmiyordu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin sezon finalinde hangi karakterin öleceği büyük bir merak konusuydu.

Oyuncuların bile kimin öleceğini bilmediği bir sürecin yaşandığı dizinin setinde, özellikle son haftalarda herkesi büyük bir heyecan sarmış.

Ne çalışan teknik ekibin ne de oyuncuların hiç birinin sezon sonunda kimin ya da kimlerin öleceğini bilmediği bir dönemde, her hangi birinin ölmüş olma ihtimalini doğuracak pek çok farklı sahne çekilmiş.

Ekrana da yansıyan görüntülerde Merve düşer gibi olurken Oya elinden tutuyor, Merve Oya’yı aşağı itmek istiyor, zehirli olan limonata elden ele dolaşıyor, Burcu ve Arzu öldüresiye bir kavgaya giriyor. Pelin suyun içine zehir karıştırıyor, suyu Burcu mu içti, Pelin mi anlaşılmıyor gibi çok ihtimalli sahneler izledik.

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde kimin öleceğini oyuncular bile bilmiyordu! 8

Tüm bu sahnelerin çekimlerinde, aslında herhangi birinin ölme ihtimali hep havada bırakılmıştı. Oyuncular için de çekimler esnasında aynı ihtimaller havada kalmış aslında.

Dolayısıyla yeni sezonda kimin ölüp kimin kalacağı da son ana kadar anlaşılamamış. Ne set çalışanları ne de oyuncular son sahnelere kadar anlayamamış kimin öldüğünü!

Ve final sahnesinde Edip’in yerdeki hali, olayı netleştirdi.

Elif’in sudan çıkan cesedinin üzerindeki kimlikle bulunması ve yaşanan süreç, onun zaten diziden çıkacağını göstermekteydi.

Ancak Edip’in düştüğü sahneye kadar ekran başında neredeyse kimse tahmin edemedi kimin öleceğini.

Kamera arkasında da büyük heyecanın yaşandığı sezon finali çekiminden sonra ortaya çıkan durum, diziden Selim Bayraktar ve Sezin Akbaşoğulları’nın ayrılmasıyla sonuçlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizinin 4 Kare As’ı Oya-Merve-Pelin ve Arzu, ikinci sezonda da maceralarına devam edecek.

Dolayısıyla karakterleri oynayan oyuncular da.

Hal böyle olunca, ölmedikleri kesinleşen oyuncular, yeni sezonda da kaşelerini arttırmaya başlamış.

İlk haber dizinin ana karakterlerinden Gökçe Bahadır’dan geldi.

Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde kimin öleceğini oyuncular bile bilmiyordu! 9

Bahadır’ın yeni sezon için sözleşmesini yenilediği ve sezonda bölüm başına 60 bin TL alacağı medyaya yansıdı.

Bu rakamlar ne kadar doğru bilemiyoruz ancak hemen her dizide bir patlama, çatlama, kaza sahnesiyle yapılan finalden dolayı, oyuncular sezon başına kadar diken üstünde bekletilirken, Ufak Tefek Cinayetler’de bambaşka bir durum yaşandı.

Kimin öldüğü sezon finalinde ortaya çıktı, dolayısıyla kimin kaldığı da. Gökçe Bahadır da haberde bahsedildiği gibi sezon başını beklemeden şimdiden fiyatını ortaya koyma şansını elde etmiş. Tabii diğer oyuncular da…

Ne diyelim, sezonun en çok konuşulan ve farklı dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler, izleyicisine ilginç bir sezon yaşattı. Darısı yeni sezonun başına!

Televizyongazetesi….