Ana sayfa Sinema Ufuk Bayraktar hayranlarına yeni bir müjde!

Ufuk Bayraktar hayranlarına yeni bir müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar uzun süredir dizilerde yer almıyor. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Sinema filmleri ve dizi performansları ile birçok rolüyle akılda kalan oyuncu, uzun süredir ortalıkta görünmüyordu. Oyuncu ruhsatsız silahla kavgaya karıştığı için 2018 yılında ceza aldı ve hapiste yattı. Sonrasında yine kavgalarla ismi gündeme gelen oyuncu, şimdi ise yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dayı Bir Adamın Hikayesi isimli sinema filmi hazır. 10 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin fragmanı dikkatleri çekti. Ufuk Bayraktar hayranları için yeni film bir hayli etkileyici olacak.

Ezel isimli dizide Ramiz Karaeski karakterinin gençliğini canlandıran ve rolüyle herkesi etkileyen oyuncu, Dağ isimli iki film ile de geniş kitleler tarafından büyük beğeni topladı.

Vatanım Sensin isimli dizi ile 2016 yılında ekranda yer alan Ufuk Bayraktar, o tarihten bu yana da başka bir projede gözükmedi.

Dayı Bir Adamın Hikayesi isimli sinema filmi oyuncuyu heyecanla bekleyen hayranlarına sürpriz oldu. Filmin fragmanı youtube ortamında trend videolar arasında da yer aldı.