Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Arslan, yeni programı Afara ile büyük ilgi gördü! Geceden akıllarda Sema Ergenekon’un aşk dolu bakışları kaldı!

Uğur Arslan, yeni programı Afara ile büyük ilgi gördü! Geceden akıllarda Sema Ergenekon’un aşk dolu bakışları kaldı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de Pazar akşamları yayınlanan sezonun en başarılı dizilerinden Yargı’da Eren komiseri canlandıran Uğur Arslan yeni bir şov programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Poll Production’ın üstlendiği Afara, ünlü konukları, keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarıyla Cuma günü ilk kez ekrana geldi.

Afara’nın ilk bölüm konukları arasında sosyal medya hesabından paylaştığı komik tiplemelerle fenomen olan Yasemin Sakallıoğlu, Anadolu Rock müziğin güçlü yorumcusu Haluk Levent ve başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman vardı.

Programa elinde taşıdığı kahverengi bir bavulla çıkan Uğur Aslan, ilk olarak büyük usta, ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın en sevilen türkülerinden Yolcu’yu yorumladı. Yolcu türküsünü kendine has tarzı ile yorumlayan Uğur Aslan programda ayrıca Zalim, Kan ve Gül şarkılarını da seslendirdi.

Programın ilk bölümü izleyenler arasında Uğur Arslan’ın 22 yıllık hayat arkadaşı ve üç evladının annesi Sema Ergenekon vardı. Başarılı isim programa giriş sahnesinde elindeki bavulla ilgili bir anekdota da değinmeden geçmedi. “Bavula bugün son hasatlardan birini koydum. Onu da benim karım, gülüm sağ olsun yapmış. Bir çift cizlavet alıp içine de bir gül kondurmuş. Şimdi hepinizin huzurunda açmak istiyorum bunu. “

Çocukluğuna, geçmişine atıftı bulunan bu önemli hediyeyi Uğur Arslan’ın sahnenin en görünür yerine koyduğu anlarda kameralara Sema Ergenekon’un hayat arkadaşına aşkla bakışı yansıdı. Bu anlar sosyal medya da birçok yoruma neden oldu.

Uğur Arslan, yeni programı Afara ile büyük ilgi gördü! Geceden akıllarda Sema Ergenekon’un aşk dolu bakışları kaldı! 7

Programın ilerleyen dakikalarında heybesinden çıkardığı anılara yer veren Uğur Aslan, stüdyodaki can cana sohbete konuklarına ikram ettiği demli çayıyla da renk kattı.

Ayrıca pozitif enerjisi ve birbirinden komik açıklamalarıyla stüdyoyu kahkahaya boğan Yasemin Sakallıoğlu, gecede “Hasretinle Yandı Gönlüm” şarkısını seslendirirken Haluk Levent canlı performanslarının yanı sıra sohbeti ve samimiyetiyle de bir kez daha herkesi kendisine hayran bıraktı. Tolgahan Sayışman’ın da sohbetiyle renk kattığı program yayınlanan ilk bölümü izleyiciden tam not almayı başardı.