Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş Avcı’yla ekranları ateşe vermeye geliyor!..

Uğur Güneş Avcı’yla ekranları ateşe vermeye geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Yılmaz Akkaya’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Uğur Güneş  üçüncü sezon ortasında hikayeye veda etmişti.

Bir  Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’da rol alan oyuncu yeni projesiyle çok konuşulacak.

TRT1’in Avcı isimli yeni dizisiyle birlikte ekranlara gelmeye hazırlanan Uğur Güneş dizinin afişini sosyal medya hesabında paylaşınca olanlar oldu.

Uğur Güneş Avcı'yla ekranları ateşe vermeye geliyor!.. 7

Oyuncunun hayranları paylaşımın altına, “Şükür kavuşturana” şeklinde yüzlerce yorumda bulundular. Uğur Güneş aksiyon ve polisiye türündeki dizide ‘Hakan’ isimli karaktere hayat verecek.

Avcı’nın yapımcı firması ise Kuruluş Osman ve Destan gibi etkili dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film. Dizide Uğur Güneş’e partner olarak TRT1’in Gönül Dağı dizisine geçtiğimiz sezon veda eden Gülsim Ali İlhan’ın adı geçiyor ancak henüz kesinleşen bir bilgi yok.

Ön hazırlıkları devam eden Avcı dizisinin hikayesinde bir dönem çok konuşulan savunma sanayii kuruluşu Aselsan’ın mühendislerinin uçak kazasında ölümleri ile ilgili sahnelerin de yer alacağı ortaya çıktı. Bu da gösteriyor ki, Avcı dizisi yakın döneme ilişkin bazı olayların arka planında neler yaşandığına yönelik olarak ekran başındaki izleyicilere yeni bir yaklaşım sunacak gibi görünüyor.