Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni kararlar aldı!

Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni kararlar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir diziyle anlaşan Uğur Güneş, en son Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde Yılmaz Akkaya karakterine hayat vermişti. Oyuncu şimdilerde ise yeni dizisi için aldığı önemli kararlar ile dikkat çekiyor. Rol alacağı dizideki karakterine uyum sağlayabilmek adına diyet programı uygulama kararı alan oyuncu, form tutmak için de elinden geleni yapıyor. İstanbul’da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle de oyuncu, pek fazla dışarı çıkmamaya ve dizisine evinde çalışmaya çaba harcıyor.

Yeni dizisiyle ilgili muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Heyecanlıyız, yakında çekimlere başlayacağız. Kısa hazırlık dönemimiz var. Bakalım” ifadesini kullandı. Fox TV’nin yeni sezon için en büyük sürprizlerinden olan dizide ünlü oyuncuyu Davut karakterinde izleyeceksiniz. Faruk Teber’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin hikayesini ise Zülküf Yücel yazıyor.

Uğur Güneş, yeni dizisinin çekimleri için Mayıs ayında sete çıkacaklarını ilk kez açıkladı. Oyuncu çekimlerin İstanbul’da yapılacağını da duyurdu. Bilindiği üzere aylar önce Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden oyuncu, Adana’da 3 yıla yakın süre yaşamak durumunda kalmıştı.

“İstanbul’u ben özledim de, trafik olduğu için zor olacak” diye konuşan Uğur Güneş, Adana’ya da çok alıştığını ifade etti. Adana’da trafik olmadığını ancak havanın da çok sıcak olduğunu hatırlatan oyuncu, “Artık bu sene İstanbul’dayız” ifadesini kullandı.

Yeni dizisinde Davut karakterine hayat verecek olan oyuncu, dizi için form tuttuğunu, diyet programı da uyguladığını ve eski formuna da böylelikle kavuştuğunu ifade etti.

Pandemi nedeniyle evde kalmayı tercih eden oyuncu, çok fazla dışarıya çıkmak istemiyor ve vakaların çok artması nedeniyle dikkat etmeye çalıştığını sözlerine ekledi.