Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş yine baklavaları açtı ortalığı da fena kastı!

Uğur Güneş yine baklavaları açtı ortalığı da fena kastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş, şu sıralar yeni projesine hazırlanıyor. Oyuncunun, 3 sezon Yılmaz karakterine hayat verdiği diziden ayrılmayı kendisi istediği konuşuldu. Başrolünde yer aldığı diziden ayrılması şaşırtırken, oyuncunun bir başka projesi olduğu da gündeme geldi.

Uğur Güneş, daha diziden ayrılmadan önce gidişi belli olmuştu. Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz’ın ölmesi ile birlikte diziye veda etti.

Güneş, Adana’da çekimleri yapılan dizideki işini bitirdikten sonra İstanbul’a döndü. Şu sıralar Kanunsuz Topraklar isimli yeni dizisine hazırlanıyor.

Oyuncu, Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı ve Fox TV’de ekrana gelecek olan dizide bir madenciye hayat verecek. Zonguldak’ta geçen hikayede Davut isimli bir madenciyi oynayacak olan Uğur Güneş, şimdiden vücut kondisyonunu geliştirmiş görünüyor!

Gold Film imzalı dizinin çekimleri henüz başlamadı. Senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel’in yazdığı dizi 1939’da geçen bir hikaye ve dizi için İstanbul’da döneme uygun bir plato kuruluyor.

Uğur Güneş ise Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından geldiği İstanbul’da bol bol spor yapıyor, vücut geliştiriyor.

Oyuncu, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarının markajında.

Uğur Güneş yine baklavaları açtı ortalığı da fena kastı! 8

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadıktan sonra hayran kitlesini de büyüten oyuncu, zaman zaman takipçilerine sürpriz pozlar da veriyor…

Geçtiğimiz günlerde karın kaslarını geliştirerek baklavalarına kavuştuğu görülen oyuncu, bir sürpriz daha yaptı ve aşağıdaki paylaşımı ile hayranlarına yine ‘bravo’ dedirtti!

Uğur Güneş yine baklavaları açtı ortalığı da fena kastı! 9