Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Yücel’in yeni dizisi Masal Çiçeği’nde yeni gelişmeler var!

Uğur Yücel’in yeni dizisi Masal Çiçeği’nde yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

Yeni Sezona Star TV ekranında Nefes Nefese isimli iddialı diziyle başlayan Uğur Yücel, dizinin 10. bölümde final yapmasıyla dinlenmeye çekilmişti. Kısa bir süre sonra Kanal D ekranında yer alan Muhteşem İkili dizisine konuk oyuncu olarak katılan Uğur Yücel, şu sıralarda ise yeni dizisi Masal Çiçeği’nin hazırlıklarını yapmakta. Yücel, bu diziyle birlikte 1 sezonda 3 farklı yapımda, 3 farklı karakterde izleyicinin karşısına çıkmış olacak.

Masal Çiçeği dizisinde ise yeni gelişmeler var.

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Masal Çiçeği, TRT 1 ekranlarının reytinglere kurban giden dizisi Ege’nin Hamsisi’nin yıldız ismini kadrosuna kattı.

Kanal D’nin şubat ayında seyirciyle buluşturmaya hazırlandığı yeni dizisi Masal Çiçeği için hazırlıklar devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gözde Çığacı, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Yeşim Gül gibi ünlü isimleri bulunduran diziye son olarak Ege’nin Hamsisi dizisinin yıldızı da katıldı.

TRT 1 ekranlarının geçtiğimiz günlerde reytinglere kurban giden dizisi Ege’nin Hamsisi’nde ‘Almancı Nuri’ karakterine hayat veren Durul Bazan, yakında ekrana veda edecek olan projenin çekimlerin bitmesinin ardından ‘Masal Çiçeği’ ile anlaştı. Bazan, Alanya’da çekilecek olan dizide “Yakup” karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Uğur Yücel'in yeni dizisi Masal Çiçeği'nde yeni gelişmeler var! 7

T Company’nin kurucularından Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturduğu kriminal drama türündeki diziye son olarak Mesut Akusta, Cansu Dağdelen, Yeşim Gül ve Cihat Süvarioğlu katılmıştı.