Ana sayfa Dizi İzle Umay’ı perişan eden sözler! Kardeş Çocukları 14. Bölüm

Umay’ı perişan eden sözler! Kardeş Çocukları 14. Bölüm

tarafından zk zk

Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisi, dün akşam 14. bölümüyle ekrana geldi.

Star TV’nin sevilen dizisinde Cemal’in şiddet uyguladığı Ümran, hastanedeki tedavisinin ardından eve döndü. Hayat, annesine içini dökerken, Umay da kapıda onları dinlemekteydi.

Babası sandığı Cemal ile yaşadığı uzun yıllarda gördüğü şiddeti hatırlayan Hayat, annesine sarılıp o korkunç günlerin ruhunda bıraktığı travmaları anlattı.

Umay, bunları duyduğunda büyük bir üzüntü yaşadı.

O anları videodan izleyebilirsiniz…

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Özet:

Umay ve Yıldırım’ın görüntüleri, Karaylar’ın üzerinde patlayan bir bombaya dönüşürken, Ümran, Cemal’in yanında hayatının en uzun gecesini yaşar. Hayal ve Hayat, Volkan’ın vedasının şokunu yaşarken kendilerini bir anda evde kopan kıyametin ortasında bulur.

Bütün gece annesinden haber alamayan Hayat, Ümran’ı bulduğunda ise yeni bir kabusa uyanır. Umay, patlak veren krizi kendi yöntemleriyle fırsata çevirerek yönetirken, Yıldırım prestijinin değil, kendisinden saklanan gerçeklerin peşindedir. Doğmamış bebeğinin toprağını bulmaya razıyken eline geçen ipucunun peşine düşer.

Yıldırım’ın attığı adım onu bir anda büyük gerçekle yüz yüze bırakırken, Cemal ve Umay arasında yaşadığı esaretten yorgun düşen Ümran ise bu kez yaşadıklarına boyun eğmemeye kararlıdır. Cemal’i durdurmayı kafasına koyan Ümran’ın tehlikeli oyunu iki kız kardeşi can pazarına sürükler.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez