Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ümit Karan, Survivor’dan elendikten sonra herkese veda etti, bir kişinin yüzüne bile bakmadı!

Ümit Karan, Survivor’dan elendikten sonra herkese veda etti, bir kişinin yüzüne bile bakmadı!

tarafından ker_def
Karşı takım dahil herkesle vedalaştı! Ümit Karan bir tek o ismin yüzüne bakmadı

Survivor’da dün akşam Ümit Karan elendi. Damla, Turabi ve Hakan ile eleme potasına giren Ümit Karan adaya veda etti. Veda sırasında Ümit Karan’ın yaptığı ise damga vurdu.

Survivor’da hem Gönüllüler takımının hem de Ünlüler takımının ağabeyi olarak adlandırılan Ümit Karan dün akşam adaya veda etti. Survivor finaline sayılı günler kala adaya veda eden Ümit Karan’dan şoke eden hareket geldi. Ünlüler takımında yer alan Ümit Karan, hem kendi takımı hem de Gönüllüler takımıyla vedalaştı. Fakat tek bir ismi pas geçti. O da bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal’di. Mustafa Kemal ile vedalaşmayan Ümit Karan eleme gecesine adeta damga vurdu.

ÜMİT KARAN NEDEN VEDALAŞMADI

Ümit Karan, Survivor'dan elendikten sonra herkese veda etti, bir kişinin yüzüne bile bakmadı! 7

İzleyicilerin de şoke olduğu anın nedeni de merak edilmeye başlandı. İki gün önce bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Mustafa Kemal’in hangi ismi söyleyeceği merak ediliyordu.

SURVİVOR BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ümit Karan ismini veren Mustafa Kemal, hem ünlüler takımını hem de seyircileri oldukça şaşırttı. Nedeni ise Mustafa Kemal’in yarışmada en son olarak Merve ile kavga etmesiydi. Herkes Mustaf Kemal’in Merve ismini vermesini bekliyordu. Kendi ismini duyan Ümit Karan ise bu duruma tepki gösterdi ve Mustafa Kemal’e ‘hain’ dedi.