Ana sayfa Dizi Haberleri Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova’da büyük ters köşe!

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova’da büyük ters köşe!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, izleyenlerin yine heyecanla gözlerini ayıramadıkları bir bölümle ekrana geldi. Dün akşam 87. bölümü yayınlanan dizi, tüm kategorilerde birinci olarak reytinglerde de rakiplerini alt etti.

3 sezondur ekranda olan dizide kimsenin beklemediği gelişmeler yaşanıyor, başrol oyuncuları ayrılıyor, yeni isimler diziye dahil oluyor ve heyecan dalgası düşmek yerine büyüyor.

Başarılı bir sezon geçiren Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonunda katılan Hande Soral da diziye başka bir renk kattı. Pek sevilmeyen bir karakter olan Ümit’i oynasa da Soral’ın gelişiyle diziye de yeni bir heyecan geldi.

Aynı şekilde Furkan Palalı’nın hayat verdiği Fikret karakteri de diziye ivme katan bir karakter oldu. Dün akşamki bölümde her yerde Züleyha’yı aradıktan sonra onu ormanda kapana yakalanmış olarak buldu jandarma.

Fikret ile ormanda gergin anlar yaşayan Züleyha’ya onun bir şey yaptığı sanıldı ama durum başkaydı. Fikret gittikten sonra Züleyha kapana yakalanmıştı.

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 16

Ümit ile yaşadığı ilişki kafasını karıştıran ve boşanma hesapları yapan Demir, Züleyha’nın kayboluşundan sonra onun hayatındaki ve kalbindeki yerini bir kez daha gördü.

Hastane odasında başında dururken “Sensiz yaşayabilirim sandım, bir başkasını sevebilirim sandım ama ben sensiz yaşayamam Züleyha” sözlerini Züleyha duyamasa da izleyici duydu.

Züleyha’nın kendisine geldikten sonra aşkını itiraf etmesiyle Demir gözyaşlarına boğuldu. Yıllardır bu cümleleri bekleyen Demir Züleyha’ya sarılırken, onları kapı dışında camdan izleyen Ümit ise şoka uğradı!

Evlenmeyi beklediği Demir’in Züleyha ile yakınlaşması Ümit’i adeta renkten renge sokarken, izleyicinin de adeta içinin yağları eridi!

İşte o sahneye gelen yorumlardan bazıları…

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 17

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 18

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 19

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 20

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 21

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 22

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 23

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 24

Ümit mosmor oldu, izleyici bayram yaptı! Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ters köşe! 25