Ana sayfa Dizi Haberleri Umut Işığım dizisinin arkasında öyle isimler var ki merakları 5 kat daha artırıyor!

Umut Işığım dizisinin arkasında öyle isimler var ki merakları 5 kat daha artırıyor!

tarafından ker_def
Umut Işığım dizisinin en büyük kozu Tolgahan Sayışman ama sürpriz isim Hazal Subaşı olacak.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdı dizinin yönetmeni ise Yusuf Pirhasan. Civelek’in dana önce yazdığı Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma dizileri büyük beğeni toplamıştı.

Adını Sen Koy dizisinde müthiş bir çıkış yakalayan Hazal Subaşı, yeni sezonda farklı bir projede olmak için diziden ayrılmıştı. Subaşı’nın Kanal D ekranlarında yayınlanacak Umut Işığım dizisiyle yeni rolünde izlemek keyifli olacak.

Umut Işım dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça sağlam.

Dizide; Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer, Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay, Özlem Başkaya, Burak Çimen, Nihan Büyükağaç, Hamdi Alp ve konuk oyuncu Alper Saldıran rol alıyor.

Tolgahan Sayışman’ın Siyah İnci faciası dışında diğer dizileri büyük başarı kazanmıştı. Yeni dizide de en büyük koz Sayışman olacaktır.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan da diziye dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Umut Işığım dizisinin arkasında öyle isimler var ki merakları 5 kat daha artırıyor! 7

Doğan, “Senaryosunda Melis Civelek imzası var. Haliyle merak uyandırıyor. Çünkü Adını Feriha Koydum, Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma gibi çok ses getiren işlerde de onun adı var. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Bu merakımı beş kat daha artırıyor. Çünkü Pirhasan rejisini çok beğenirim. Ama bugüne kadar melodram türünde bir iş çekmedi. O nedenle ortaya ne çıkaracağını gerçekten çok merak ediyorum. MF Yapım dizisinin yapımcısı. Bu iyi bir prodüksiyon izleyeceğimizin güvencesi” diye yazdı.

Dizinin konusunun bilindik bir hikaye olduğunu ancak bunun işlenmesinin nasıl yapılacağının daha önemli olduğunu yazan Doğan, “Konu bildik! Ama nasıl işleneceği önemli, o nedenle bu ekipten ne çıkacağına bakmak lazım. Benim beklentim yüksek! Özellikle Yusuf Pirhasan’ın diziye ne katacağını gerçekten merak ediyorum. Yani işin rejisi ben de acayip merak uyandırdı” ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman’a kadın izleyicilerin ilgisinden de bahseden Doğan şöyle yazdı:

“Özellikle Tolgahan Sayışman’ın çok ciddi bir kadın izleyici kitlesi var. Siyah İnci dışında başarısızlığı da yok. Herkesin hayatında bir nazar boncuğu vardır. İşlenişine bakmak lazım Gelelim dizinin konusuna…”

Dizinin Konusu:

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerine yerleşir. Onu Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olur. Elif’e aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki bir bebeklerinin öldüğü sabah, denizden canlı bir bebek gelene kadar… Elif, bebeği Allah tarafından gönderilen bir hediye olarak alır. Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında herkesin hayatını derinlemesine etkileyecek olaylara sebep olur.