Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çift nikah tarihi verdi! Kesin tarihi Demet Özdemir açıkladı!

Ünlü çift nikah tarihi verdi! Kesin tarihi Demet Özdemir açıkladı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nişanlanan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti şimdilerde farklı bir heyecan içerisinde… Ünlü çift, düğün için hazırlıklarını sürdürüyor. Her fırsatta Ağustos sonunda evleneceklerini vurgulayan çift, net bir tarih vermekten kaçınıyordu.

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında çiftin 28 Ağustos tarihinde evlenecekleri haberleri yer almış ancak bu konuda Özdemir ve Koç’tan bir açıklama gelmemişti.

Hayranlarının oldukça merak ettiği düğün tarihini nihayet Demet Özdemir açıkladı. Ünlü oyuncu resmi tarihi 26 Ağustos olarak duyurdu. Demet Özdemir, düğünün İstanbul’da gerçekleşeceğini de belirtti.

Çiftin hayranlarını heyecanlandıran bu açıklama sonrası,  Demet Özdemir’in tercih edeceği gelinlik modeli merak edilmeye başlandı.

Ünlü çift nikah tarihi verdi! Kesin tarihi Demet Özdemir açıkladı! 7

Çiftin nişanı da günlerce konuşulmuştu. Demet Özdemir nişan töreninde ve sonrasında yapılan after partyde iki farklı elbise giymeyi tercih etmişti.

Oyuncu, şu sıralar Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldığı Netflix için çekilecek Aşk Taktikleri 2 filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Aşk Taktikleri 2 filminin yine eğlenceli bir hikaye sunması beklenirken, çekimlerin 5-6 hafta kadar devam etmesi bekleniyor.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un bu projenin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayının sonlarına doğru evlenme planı yaptıkları konuşuluyordu. Nitekim çiftin 26 Ağustos’ta evleneceği kesinlik kazandı.