Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Aybüke Pusat yazı getirdi, sosyal medya alev aldı!..

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat yazı getirdi, sosyal medya alev aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Nisan ayında BluTV’de yayına giren mistik polisiye serisi ALEF’in ikinci sezonu ALEF: Mâl-i Hülya ile birlikte beIN CONNECT’de yayınlanan Hayaller ve Hayatlar adlı diziyle ekranlara gelen Aybüke Pusat, dikkat çeken sosyal medya pozlarına yenilerini ekledi.

Tunus’a giden oyuncu yazı getirdi. Instagram hesabından art arda bikinili pozlarını sıralayan Aybüke Pusat göz alıcı fiziğiyle yine adından söz ettirdi.

Oyunculuk yeteneğiyle olduğu kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ve yeni nesil kadın oyuncular arasında ekranların aranılan yüzlerinden olan Aybüke Pusat düzgün fiziğiyle hayranlarından tam not aldı.

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat yazı getirdi, sosyal medya alev aldı!.. 8

Instagram’da 3.6 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları oyuncunun paylaşımına; ‘Sen muhteşemsin Kraliçe’, ‘Tunus’a hoş geldin’ ve ‘Çok güzelsin yaz Aybükesi’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat yazı getirdi, sosyal medya alev aldı!.. 9

2014’te düzenlenen Miss Turkey Yarışması’nda üçüncü seçilen Aybüke Pusat aynı zamanda tescilli bir güzel. Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda yarışmaya katılışının tesadüf eseri olduğunu söyleyen Pusati; “Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey’e başvuru yaptı. İlk 3’e girmeyi düşünmüyordum bile. Üçüncü olunca da ne yapacağımı bilemedim. Oyunculukla ilgili hiçbir şey bilmeden kendimi oyuncu olarak buldum” şeklindeki sözleriyle dikkat çekmişti.