Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Aziz Aslan’ın babalık heyecanı!

Ünlü oyuncu Aziz Aslan’ın babalık heyecanı!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı ‘Güldür Güldür Show’da canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Aziz Aslan baba oldu.

2015 yılında Eylül Çulhacı, ile nikah masasına oturan oyuncu ilk kez babalık heyecanı yaşıyor. Oyuncu müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Aziz Aslan instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Hoş geldin oğlum. Hoş geldin Güneş’imiz. 15.06.2022” notunu düştü.

Ünlü oyuncu Aziz Aslan'ın babalık heyecanı! 6

Aziz Aslan ile Eylül Çulhacı Aslan çiftinin bebekleri 49 santim, 3.320 gram olarak dünyaya geldi Aslan’ın sosyal medya paylaşımının altına pek çok oyuncu dostu da tebrik mesajı bıraktı.

Bugüne kadar Olur Olur!, Eyyvah Eyvah 3, Dedemin Fişi, ve Kahve Bahane adlı sinema filmlerinin yanı sıra pek çok tiyatro oyununda da rol alan Aziz Aslan, her hafta Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show programında canlandırdığı ‘Fikri Tarhanacı’ karakteriyle izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Oyuncunun baba olduğunu sosyal medyadan öğrenen hayranları da Aziz Aslan’ın paylaşımını yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Oğluna Güneş adını veren oyuncuya takipçileri de ‘Hoş geldin Güneş’ şeklinde yorumlarda bulundular.