Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burcu Kara’dan hayranlarını şaşırtan karar!

Ünlü oyuncu Burcu Kara’dan hayranlarını şaşırtan karar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılında ‘Haziran Gecesi’ dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Burcu Kara bugüne kadar aralarında, ‘Elveda Derken’, ‘İpsiz Recep’, ‘Maskeli Balo’, ‘Kirli Beyaz’, ‘Yıllar Sonra’, ‘Tozlu Yollar’ ve ‘Tatar Ramazan’ın da bulunduğu pek çok projede yer aldı.

Televizyon ekranlarında en son TV 8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinde canlandırdığı ‘Zuhal’ karakteriyle yer alan Burcu Kara, Bursa’nın İznik ilçesinde doğup büyüdüğü köy evini yeniledi.2016’da yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, “Biz artık burada çocukluğum ve anılarımızla beraber yaşayacağız” diyerek hayranlarına Bursa’ya yerleşeceğini duyurdu.

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan hayranlarını şaşırtan karar! 8

Bursa’nın İznik ilçesindeki doğup, büyüdüğü köy evini yeniden yaşanabilir hale getiren Burcu Kara, instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşine ve takipçilerine teşekkür etti. Doğup büyüdüğü evinin önünde çektirdiği fotoğrafını paylaşan oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etti;

Ünlü oyuncu Burcu Kara'dan hayranlarını şaşırtan karar! 9
“Yolun sonuna geldik.İnanamıyorum evin bittiğine.Hayatımın sonuna kadar içinde yaşayacağım bir mutluluk bu.Her noktasını dokunarak,özenerek yaptığımız masal evimiz.Bu küçük kız o zamanlar dayısının oğullarıyla birlikte,sapanla camlarını kırdığı evi yeniden yaptırdı.Artık burada biz,çocukluğum ve anılarımız beraber yaşicaz. Ananem ve dedem de bizimle her an birlikte olacaklar.

Canım sevdiğime bana bu yolda yoldaş ve destek olduğu için,benim köklerime ve anılarıma bu kadar kıymet verdiği için ne kadar teşekkür etsem az.İyi ki sen,hep sen,her şeyde sen. Bu süreçte hep yanımda olan,güzel dilekleri ve dualarıyla bu süreci daha da anlamlandıran tüm takipçilerime de ayrıca teşekkür ederim.”