Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burcu Özberk imajını yeniler yenilemez yurt dışına çıktı!..

Ünlü oyuncu Burcu Özberk imajını yeniler yenilemez yurt dışına çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranlara en son Aşk Mantık İntikam dizi ile gelen başarılı oyuncu Burcu Özberk, dizinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara verdi. Oyuncu şimdilerde sık sık  sosyal medya vasıtasıyla hayranlarıyla bir araya geliyor. Tarzında değişim yapmayı seven Burcu Özberk özellikle saç şeklini sık sık değiştiriyor.

Son yılların modası kahkül kesimiyle dikkat çeken oyuncu yeni imajını geçtiğimiz günlerde ‘Yenilendim’ notuyla instagram hesabında paylaşmıştı.

Instagram’da 9.2 milyon takipçisi olan Burcu Özberk’in yeni saç stili pek çok hayranı tarafından beğenildi. Oyuncu imajını yeniler yenilemez Ürdün’e gitti.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk imajını yeniler yenilemez yurt dışına çıktı!.. 8

Rol aldığı dizilerin Orta Doğu ülkelerinde yayınlanmasıyla beraber Ürdün’de de pek çok hayranı bulunan oyuncu, Ürdün’ün geleneksel kıyafetleriyle objektiflere poz verdi.

Ünlü oyuncu Burcu Özberk imajını yeniler yenilemez yurt dışına çıktı!.. 9

Güneşin Kızları dizisi ile oyunculuk mecrasına adım atan ve birçok dizide yer alan oyuncu Burcu Özberk,  sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topladı. Ürdünlü takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özberk, yeni saç kesimiyle de oldukça beğenildi.

Hayranlarının yeni projesini beklediği Burcu Özberk, başrolünde yer aldığı Rüyanda Görürsün adlı filmin çekimlerini geçtiğimiz aylarda tamamladı. Dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak olan Rüyanda Görürsün’de oyuncuya başrolde Murat Boz eşlik ediyor. İkilinin hayranları filmin yayın tarihini heyecanla  bekliyor.