Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Celil Nalçakan’ın sosyal medyadaki uyarısı dikkat çekti!..

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan’ın sosyal medyadaki uyarısı dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı ‘Zülfikar’ karakteriyle akıllara kazınan Celil Nalçakan, instagram sayfasından yaptığı uyarı paylaşımıyla dikkat çekti.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan oyuncu, yaşadığı talihsiz olayı takipçileriyle de paylaşarak hayranlarını uyardı.

Yaptığı paylaşımda  Whatsapp hesabının çalınmış olabileceğini ifade eden Celil Nalçakan, “Arkadaşlarım Whatsapp hesabım hacklenmiş olabilir. Bir IBAN numarası falan varmış, lütfen itibar etmeyiniz. Böyle bir story gören olursa Whatsapp storylerimde, lütfen ekran görüntüsü alıp benimle paylaşsın” sözleriyle uyarıda bulundu.

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan'ın sosyal medyadaki uyarısı dikkat çekti!.. 7

Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde ‘Akif Atakul’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yeni sezonda da dizinin ikinci sezonuyla ekranlara gelecek.

Celil Nalçakan sezon arasında bir sinema filminde rol aldı.  Ünlü komedyen Ata Demirer’in Bursa Bülbülü filminde rol alan oyucu filmde güldürmeye hazırlanıyor.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor. 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesinin anlatıldığı filmin çekimleri geçtiğimiz ay tamamlandı.