Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisiyle elde ettiği şöhretin arkasındaki ismi açıkladı!..

Ünlü oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisiyle elde ettiği şöhretin arkasındaki ismi açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun yıldızı, 2015 – 2017 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle parladı. Oyuncu Kiralık Aşk’tan sonra bir türlü uzun soluklu bir projede yer alamadı.

Kiralık Aşk dizisiyle kariyerinde zirveye yükselen oyuncu YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu ve Kiralık Aşk dizisiyle ilgili yaptığı açıklamalarla hayranlarını şaşırttı.

Oyuncu Elçin Sangu, sunucu İbrahim Selim’in ‘Kiralık Aşk’ın başarılı olacağını önceden hissettin mi?’ sorusuna verdiği  ‘Diziyi iki kez reddettim’ cevabıyla’şaşkınlık yarattı.

Elçin Sangu meğer o dönem yapımcı Ümmü Burhan’ın ısrarıyla Kiralık Aşk’tan gelen teklifi kabul etmiş. Oyuncu konuyla ilgili şu şekilde konuştu; “‘Kiralık Aşk’ı ben iki kez reddettim. Ümmü Hanım ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim.

Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun’ dedi. Ben öyle girdim o işe.”

Ünlü oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisiyle elde ettiği şöhretin arkasındaki ismi açıkladı!.. 8

Kiralık Aşk ile kariyerinde zirveye yerleşen tek isim Elçin Sangu da değildi. Başrol arkadaşı Barış Arduç da aynı diziyle geniş bir kitle tarafından tanındı. Yapımcı Ümmü Burhan o dönem Kiralık Aşk’ta iki ünlü oyuncuyu bir araya getiren kişi olarak biliniyor.

Burhan o dönem yaptığı açıklamada : “Kiralık Aşk’ı çalışırken, her projede bu oluyor, bir sürü cast konuşuluyor, en uygun kim olur deniliyor. Elçin ile çok önce tanıştım ve çok beğenmiştim, daha henüz ekranda projesi yoktu. Müzik mezunu olarak tanıştık. Elçin’in normal enerjisini çok sevdim, çok beğendim. Acayip sıcak, acayip enerjik, çok çok iyiydi. Sonra onu Öyle Bir Geçer Zaman Ki’de izledim. O kadar güzel duruyor ki. Daha sonra ona başka projeler de yapıldı. Nedense o projelerde mesafeli, durağan, ağır kadın, ağır kız halleri vardı. Sonra Elçin’in yeni bir projesi bitmişti. O kadar istiyor ki, onu. Senaryoda yazılan kız ile çok örtüştüğünü düşünüyordum. Elçin bile ’emin misiniz bu kızın ben olduğuma’ demişti. Ben de ‘yüzde yüz bu sensin’ demiştim. İçinde bu delilik, cesaret, eğlence,zeka her şeyi vardı.

Ünlü oyuncu Elçin Sangu Kiralık Aşk dizisiyle elde ettiği şöhretin arkasındaki ismi açıkladı!.. 9

Barış’ı da herkes gibi daha öncesinde görmemiştim. Barış’ı da Gupse (Özay)’nin filminde görmüştüm, çok hoşuma gitmişti. Gözlerinde çok acayip bir kırılganlık vardı. Çok naif ve hüzünlü bir şeysi vardı. Barış’ın gözünde bir şey vardı, tanışınca da onu hissettim. İkisi de acayip derecede birbirine yakışıyordu. İyi partner oldular” demişti.

Elçin Sangu’nun konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;