Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Hande Soral annelik mutluluğu yaşıyor

Ünlü oyuncu Hande Soral annelik mutluluğu yaşıyor

tarafından sevda
Hamile Hande Soral

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oğlu Ali’yi kucağına almak için gün sayan oyuncu Hande Soral’dan güzel haber geldi. Kendisi gibi oyuncu İsmail Demirci ile 2017 yılında nikah masasına oturan Hande Soral oğlunu dünyaya getirdi.

Çift, ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hande Soral ve İsmail Demirci çiftinin bebekleri 52 santimetre ve 3 kilo 705 gram olarak dünyaya geldi.

Şu sıralar İyilik adlı Fox TV dizisinde başrolde yer alan İsmail Demirci ile bir süredir ekranlardan uzakta olan en son ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hande Soral ilk kez anne ve baba oldu.

Ünlü oyuncu Hande Soral anne oldu! 79

Hande Soral hamileliğini öğrendiğinde mutluluğunu sosyal medyada hayranlarıyla da paylaşmış, objektif karşısına geçerek, elindeki ultrason görüntüsüyle takipçilerine hamile olduğunu duyurmuştu.

Aynı pozu kendi instagram hesabından yayınlayan İsmail Demirci’nin ‘dad’ (baba) yazılı şapkası da dikkatlerden kaçmamıştı. Ardından aileleri ve yakın arkadaşlarıyla bir parti düzenleyen çift, bebeklerinin cinsiyetininin erkek olacağını ve adını Ali’ koyacaklarını açıklamıştı.  Bu anları instagram hesabından yayınlayan Hande Soral, “Ali Demirci geliyor” notuyla oğlunun ismini duyurmuştu.

Kalabalık aileye sahip olmanın çok güzel olduğunu söyleyen Hande Soral verdiği bir röportajda da, “Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey.” ifadelerini kullanmıştı. Şimdi hayranları, ünlü oyuncunun oğluyla birlikte sosyal medyada paylaşacağı ilk pozu merakla bekliyor.