Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileyken oğlunun kendisine benzemesi için neler yaptığını anlattı!..

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileyken oğlunun kendisine benzemesi için neler yaptığını anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz hafta Benden Ne Olur  filmiyle beyaz perdeye dönen oyuncu Hazal Kaya performansıyla beğeni topladı. Oyuncuyu özleyen hayranları sinema salonlarını doldurdu.

Show TV’de yayınlanan Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlayan Hazal Kaya anneliği ve oğlu Fikret Ali ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Meslektaşı Ali Atay ile 2019’da nikah masasına oturan Hazal Kaya, aynı sene oğlu Fikret Ali’yi kucağına aldı. Annelik duygusunu ilk defa yaşayan ünlü oyuncu, genç ve çalışkan bir anne olmak hayalimdi diyerek;  Fikret Ali’nin dünyaya gelişiyle birlikte tüm hayatım değişti, insanları daha anaç bir yerden anlamaya başladım. Annemi de çok iyi anlar oldum” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileyken oğlunun kendisine benzemesi için neler yaptığını anlattı!.. 8

Ayrıca Fikret Ali’nin kendisi kadar yaramaz bir çocuk olmadığını söyleyen Hazal Kaya, “Ben asla Fikret Ali kadar sakin bir çocuk değildim. Kafamda yedi yarık var mesela. Annem bana beddua etmemiş iyi ki. 9 yaşında trafik kazası geçirip ölümden döndüm. Bu açıdan zor bir çocukluk geçirdim.” dedi.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileyken oğlunun kendisine benzemesi için neler yaptığını anlattı!.. 9

Oğlu Fikret Ali’nin babası Ali Atay’a olan benzerliği çok konuşulan Hazal Kaya, “Doğum öncesi bebeğim bana benzesin diye ilk tekmelerinde kendi fotoğrafımı alıp baktığımı hatırlıyorum. Buna rağmen Fikret Ali babasının aynısı. Babası gibi yakışıklı olduğu için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

İkinci kez anne olmayı çok istediğini de dile getiren ve kız bebek arzulayan Kaya, “Kızım bana benzeyecek. Yakın zamanda olur mu bilmiyorum ama çok istiyorum ikinci bebeği.” dedi.

Hazal Kaya ile Ömür Sabuncuoğlu’nun sohbetinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;