Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Mert Fırat’a eşinden romantik doğum günü kutlaması!..

Ünlü oyuncu Mert Fırat’a eşinden romantik doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay Ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle gelen ünlü oyuncu Mert Fırat, yeni sezonda tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

2018 yılının Eylül ayında İdil Fırat ile evlenen ünlü oyuncu Mert Fırat mutlu birlikteliği ile göz dolduruyor. 10 Ocak 1981 yılında dünyaya gelen oyuncunun doğum gününü eşi, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı.

İdil Fırat, 40 yaşına basan eşine, ‘İyi ki doğdun her şeyim!’ sözleriyle seslendi.  Eşiyle birlikte birlikte fotoğraflarını paylaşan İdil Fırat’a Mert Fırat da, ‘Canım sevgilim, seni çok seviyorum’ yorumuyla cevap verdi.

Ünlü oyuncu Mert Fırat'a eşinden romantik doğum günü kutlaması!.. 9

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin geçtiğimiz yılın Kasım ayında bir kız çocukları oldu. Doğum gününde instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yapan Mert Fırat kızı Mia’nın doğum gününü nasıl kutladığını da hayranlarıyla paylaştı.

Ünlü oyuncu Mert Fırat'a eşinden romantik doğum günü kutlaması!.. 10

Mert Fırat’ın yakın arkadaşı, oyuncu Didem Balçın da oyuncunun doğum gününde aşağıda ki paylaşımı yaparak altına; ‘İyi ki doğdun benim canım dostum.. Hayatın her anında seninle aile, ortak, kardeş olduğum için çok mutluyum.. Birlikte gülmeye, sevinmeye, üretmeye, başarmaya devam. Hep ol’ notunu düştü.

Ünlü oyuncu Mert Fırat'a eşinden romantik doğum günü kutlaması!.. 11

İkili, Deli Bayramı adlı tiyatro oyununda birlikte rol alıyor. Oyun, Mert Fırat’ın kurucusu olduğu DasDas Sahne’de tiyatro severlerle buluşuyor.