Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’tan sevindiren haber geldi!..

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’tan sevindiren haber geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti. Ancak dizinin sadık seyircisi bir süre ‘Demir Yaman’ karakterinin öldüğüne inanmamış, çıkıp gelmesini bekleyenler bile olmuştu.

‘Demir Yaman’ karakteriyle fenomen olan oyuncunun hayranları, Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandığını twitter sayfasından yaptığı şu açıklamayla duyurmuştu; “İki yılın sonunda dün yapılan covid-19 testim pozitif çıktı. Grip benzeri bir durum yaşıyorum. Şu an için iyiyim. Çok hızlı yayılan bir varyant olduğu söyleniyor. Kendinize dikkat edin. Yeni yılın ilk haftasına kadar karantinada olacağım. 2022’de sağlıkla görüşmek dileğiyle.”

Oyuncudan sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Instagram hesabından kendisini merak eden hayranlarını sağlık durumuyla ilgili bilgilendiren Ünalmış takipçilerine, her geçen gün daha da iyi olduğunun müjdesini verdi.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış'tan sevindiren haber geldi!.. 7

Oyuncu yayınladığı mesajda hayranlarına, destekleri ve gönderdikleri güzel mesajlar için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.