Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’dan Sevgililer Günü için romantik pozlar!..

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’dan Sevgililer Günü için romantik pozlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi bir mobilya markasının reklam filmi için birlikte kamera karşısına geçti.

Tolgahan Sayışman, reklam filmini sosyal medya hesabından da paylaştı. İkilinin, sosyal medyada çok beğenilen reklam filmi için marka ile yüklü bir gelir karşılığı anlaştığı iddiaları ortaya atıldı.

2017 yılında Los Angeles’ta evlenen ve magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi’nin reklam filmi için 3 milyon TL kazandığı iddia edildi.

Öte yandan ünlü çift, Bestyle Magazin Dergisi’nin Şubat sayısı için objektif karşısına geçti. Sevgililer Günü konseptli bir çekim gerçekleştiren çift, dergiye birbirinden özel pozlar verdi.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan Sevgililer Günü için romantik pozlar!.. 8

2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman’ın, 2019’da dünyaya gelen Efehan adını verdikleri bir oğulları ve geçtiğimiz Haziran ayında kucaklarına aldıkları Alina isimli bir kızları bulunuyor.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan Sevgililer Günü için romantik pozlar!.. 9

Röportajda iş ve özel yaşantısı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Tolgahan Sayışman; “İyi projelerde yer almak sadece iyi oyuncu olmak yada yetenek ile alakalı değil. Tabii ki bunlar bir avantaj ama iyi bir önsezi ve senaryo analiz zekası ile birlikte şans da çok önemli bir faktör” açıklamasını yaptı.