Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem hayranlarına yeni proje müjdesi verdi!..

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem hayranlarına yeni proje müjdesi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Fox TV’de yeni başlayan Maske Kimsin Sen? yarışma programına katılan ünlü isimlerden birisi de müzisyen ve oyuncu Keremcem oldu.

Ünlü isimlerin kimliklerini gizleyerek çeşitli kostümlerle sahne aldığı yarışmanın son bölümüne Keremcem, iskelet maskesi ile damga vurdu. Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy’un aralarında bulunduğu jüri üyeleri iskeletin altında hangi ünlü ismin olduğunu tahmin etmekte zorlandı.

Melis Sezen, Mahkum dizisinde rol alan İsmail Hacıoğlu tahmininde bulunurken, Doğu Demirkol ise Murat Boz dedi. Yarışmacıyı tebrik ederek tahmin yapmakta çok zorlandıklarını söyleyen Eda Ece, Camdaki Kız’ın yıldızı Feyyaz Şerifoğlu ismini söyledi. Ancak maskenin altından ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem çıktı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem hayranlarına yeni proje müjdesi verdi!.. 9

Yarışmadan elenen Keremcem Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yarışmada çok eğlendiğini belirterek, hayranlarına yeni projelerinin yolda olduğunun da müjdesini verdi.

Keremcem paylaşımına; “Çok eğlendiğim bir proje oldu, kısa sürmesi üzmesin. Heyecanlandığım projeler için geri sayım başlasın” notunu düştü.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem hayranlarına yeni proje müjdesi verdi!.. 10

Maskenin altından Keremcem’in çıktığını gören jüri üyeleri de büyük şaşkınlık yaşadı. Keremcem jüriye espriyle “Beni nasıl elersiniz?” diye sordu. Keremcem’in pek çok hayranı da oyuncunun paylaşımına ‘Seni ekranda görmeyi çok özledik kendini daha fazla mahrum etme bizden yorumunda bulundu.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Keremcem hayranlarına yeni proje müjdesi verdi!.. 11