Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmadı!

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından pek çok paylaşımda bulundular.  Televizyon ekranlarının tanınmış isimleri Öğretmenler Günü’nü unutmadı.

Ünlü oyuncu Alican Yücesoy, tiyatro oyuncusu ve yönetmeni, sinema, dizi oyuncusu aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan öğretmeni Kadriye Kenter’in fotoğrafını  ‘Öğretmenim’ yazarak paylaştı.

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerini unutmadı! 11

Oyuncu ve şarkıcı Keremcem de öğretmenler gününü aşağıdaki paylaşımıyla kutladı.

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerini unutmadı! 12

Shoy TV’nin Üç Kuruş dizisinde ‘Leyla’ karakteri olarak izlediğimiz Aslıhan Malbora da Öğretmenler Günü’nü unutmayan ünlü isimler arasında yer aldı.

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerini unutmadı! 13

Blu TV’nin Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile baş rolü paylaşan oyuncu Selin Şekerci “Canım öğretmenim Salih Öztürk ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım! Tüm kıymetli ve bir çocuğun hayatına dokunduğunun bilincinde olan öğretmenlerimiz! Ellerinizden öperim” diyerek öğretmeniyle bir fotoğrafını paylaştı.

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerini unutmadı! 14

Cennetin Gözyaşları adlı dizide canlandırdığı ‘Cennet’ karakteriyle yıldızı parlayan, aynı zamanda annesi de öğretmen olan genç oyuncu Almila Ada ise “Anneciğim dahil tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun! yazdığı paylaşımıyla öğretmenler gününü kutlayan ünlü isimler arasında yer aldı.

Ünlü oyuncular Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerini unutmadı! 15